| idontknow a întrebat:

Hye...am 18 ani...si sunt virgina, sunt mandra de lucrul acesta fiind ca orice a fost, nu am cedat si nici nu o voi face, sunt stapana pe situatie si stiu ce vreau! problema este ca prietenul meu a inceput s-a cam bata apropouri in genul ca"suntem impreuna de 9 luni, ca eu nu prea ii demonstrez ca tin la el, si ca el ar vrea sa ma simta a lui" deci in sensul sa ma culc cu el! si nu vreaulaughing, nu ca nu as tine la el, dar pur si simplu pana aici sa nu se ajunga! el are 19 ani si este la facultate, si el este de altfel, un baiat cu foarte multe principii, dar NU vreau sa imi incep viata sexulala! nu vreau sa cred ca asta conteaza cel mai mult intr-o relatie! voi ce spuneti?winking

Răspuns Câştigător
| Eu4EverX a răspuns:

Nu vreau sa te critic dar imi spun doar parerea cum ai si cerut.Deci tu te simti mandra ca esti virgina de parca ai detine nu stiu ce trofeustraight face...Sa fim seriosi a trecut moda cu "virgina pana in noaptea nuntii", daca stati 2 ani impreuna si nu va " potriviti" in pat? Dupa parerea mea e aiurea. Totusi au trecut 9 luni, zici ca ti la el spui ca nu e un baiat care sa cauta doar sex atunci?

In fine e alegerea ta, dar e normal ca fiind baiat si totusi are 19 ani sa simta nevoia, eu zic sa o faci pana nu merge la altele din cauza ca propria iubita nu ii ofera ce doreste.

Stiu o sa sa primesc o gramada de "stupid" dar e adevarul.

45 răspunsuri:
| dyddyyyx18 a răspuns:

Bv tie ca esti happy
faci ce simti, pana la urma e alegerea ta sa faci asta cand vrei tu, si nu pentru ca toti au facut-o sau alte motive d`astea.
Vb cu el despre asta, spune-i ca nu te simti inca pregatita, etc

| kennyspark a răspuns:

Dar in gura o mai iei asa din cand in cand... Ca de. daca te duce tactu la ginecolog. nu se vede.
Si acum te intreb : ce e cel mai important intr o relatie? sa te tina noaptea in brate? sa te duca dimineata cu masina la scoala? Si zici ca stii ce vrei. CE VREI? sa te violeze cineva? ca sa iti fie mai usor? adica sa ai constiinta curata?

| QS_8971 a răspuns:

Din aceasta intrebare rezulta ca nu esti chiar atat de stapana pe tine si nu stii chiar ce vrei. Exista si o parte buna prin faptul ca esti inca virgina la 18ani cat si o parte rea... Tu il cunosti cel mai bine pe baiat si noi nu te putem ajuta prea mult cu sfaturile noastre. Parerea mea personala este ca 9 luni este inca putin pentru a avea totusi incredere in el... tu stii. tongue

| Lol_1641 a răspuns:

Bravo tie, dar tu crezi ca el a stat 9luni fara aibe vreun contact sexual cu vreo fata, sa fim seriosi eu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala pana nu te paraseste ca de inselat sunt sigur ca a facut-o! *sper sa ma insel, sa fiti fericiti impreuna*winking

| radumanolescu a răspuns:

Esti libera sa faci ce vrei dar te sfatuiesc sa folosesti prezervativul

| eveline_9271 a răspuns:

Eu l-am lasat pe prietenul meu cu care am fost 2 ani pentru simplul fapt ca NU AM VRUT SA MA CULC CU EL. Stii ce am aflat dupa ce l-am lasat in lumea lui, nu? El se culca in spatele meu cu una dintre prietenele mele. Si daca e sa plece, ce? Toti pleaca odata si odata. Cu sau fara sex. Daca te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti si. atat! Fii smart!batting eyelashes

| jurjak a răspuns:

Pai atunci, daca auzi ca a fost cu alta fata sau iti spune pur sh simplu sa va despartsitsi, sa nu plangi, ca nu are rost.laughingtuh estide vina.

| LovelyMan a răspuns:

E aproximativ stupid sa consideri virginitatea drept un trofeu! O sa vezi ca dupa ce nu vei mai fi virgina nu se vor schimba multe.
Eu cred ca ar trebui sa incepeti, voi femeile, sa mai ganditi asa: el vrea sex, eu nu prea vreau sa-i dau.
Iti creezi singura probleme, pentru ca sexul, DA, e important intr-o relatie si mai ales, DA, va place si voua (ba chiar mai mult!) asa cum ne place si noua, baietilor.
Cred ca e timpul pentru o maturizare, eu asa zic!

| Ea12345 a răspuns:

Daca nu vrei si el te iubeste, te-ar astepta pana ai fi tu gata.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-ti incepi viata sexuala cu el pana nu o sa te paraseasca si sa inebunescawinkinghappybig grin

| ♥ ღSellena♥ ღ a răspuns:

C sa ziclaughing...succes in continuarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandesti foarte.Sunt mandra de tine pot sa-ii felicit pe parintii tai ca stiu cum sa te educe.BRV.Si tine minte nu trebuie sa cedezi in fata lui mai sunt si alti baieti in lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face prostia sa iti incepi viata sexuala esti ink tanara din punctul meu de vederewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata draga virginitatea nu e nimic cu care sa fi mandra la varsta ta, poate la 15-16 ani da. numai punand intrebarea esti confuza si nu stii ce vrei. personal cu cine iti pierzi virginitatea nu prea conteaza. eu sunt barbat si pot spune sincer ca nu ma incanta asa tare femeile virgine, nu au experienta si trebuie sa duc prea multa munca de lamurire pentru ceva care e absolut normal si sanatos pentru varsta ta. intr-o relatie e important sexul pentru ca leaga relatia si o sa va cunoasteti si mai bine. eu zic sa o faci ca nu ai nimic de pierdut, ba din contra o sa ai de castigat

| deea2601 a răspuns:

Nu e rau ca ai ajuns la aceasta varsta virgina, dar iti spun eu ca asta gandesti acum. vei vedea pe la 20 de ani incolo. si in plus nici nu stii ce ai pierdut pana acum...asa ca gandeste`te mai bine un picwinking