Nu vreau sa te critic dar imi spun doar parerea cum ai si cerut.Deci tu te simti mandra ca esti virgina de parca ai detine nu stiu ce trofeu...Sa fim seriosi a trecut moda cu "virgina pana in noaptea nuntii", daca stati 2 ani impreuna si nu va " potriviti" in pat? Dupa parerea mea e aiurea. Totusi au trecut 9 luni, zici ca ti la el spui ca nu e un baiat care sa cauta doar sex atunci?
In fine e alegerea ta, dar e normal ca fiind baiat si totusi are 19 ani sa simta nevoia, eu zic sa o faci pana nu merge la altele din cauza ca propria iubita nu ii ofera ce doreste.
Stiu o sa sa primesc o gramada de "stupid" dar e adevarul.
Bv tie ca esti
faci ce simti, pana la urma e alegerea ta sa faci asta cand vrei tu, si nu pentru ca toti au facut-o sau alte motive d`astea.
Vb cu el despre asta, spune-i ca nu te simti inca pregatita, etc
Dar in gura o mai iei asa din cand in cand... Ca de. daca te duce tactu la ginecolog. nu se vede.
Si acum te intreb : ce e cel mai important intr o relatie? sa te tina noaptea in brate? sa te duca dimineata cu masina la scoala? Si zici ca stii ce vrei. CE VREI? sa te violeze cineva? ca sa iti fie mai usor? adica sa ai constiinta curata?
Din aceasta intrebare rezulta ca nu esti chiar atat de stapana pe tine si nu stii chiar ce vrei. Exista si o parte buna prin faptul ca esti inca virgina la 18ani cat si o parte rea... Tu il cunosti cel mai bine pe baiat si noi nu te putem ajuta prea mult cu sfaturile noastre. Parerea mea personala este ca 9 luni este inca putin pentru a avea totusi incredere in el... tu stii.
Bravo tie, dar tu crezi ca el a stat 9luni fara aibe vreun contact sexual cu vreo fata, sa fim seriosi eu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala pana nu te paraseste ca de inselat sunt sigur ca a facut-o! *sper sa ma insel, sa fiti fericiti impreuna*
Eu l-am lasat pe prietenul meu cu care am fost 2 ani pentru simplul fapt ca NU AM VRUT SA MA CULC CU EL. Stii ce am aflat dupa ce l-am lasat in lumea lui, nu? El se culca in spatele meu cu una dintre prietenele mele. Si daca e sa plece, ce? Toti pleaca odata si odata. Cu sau fara sex. Daca te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti si. atat! Fii smart!
Pai atunci, daca auzi ca a fost cu alta fata sau iti spune pur sh simplu sa va despartsitsi, sa nu plangi, ca nu are rost.tuh estide vina.
E aproximativ stupid sa consideri virginitatea drept un trofeu! O sa vezi ca dupa ce nu vei mai fi virgina nu se vor schimba multe.
Eu cred ca ar trebui sa incepeti, voi femeile, sa mai ganditi asa: el vrea sex, eu nu prea vreau sa-i dau.
Iti creezi singura probleme, pentru ca sexul, DA, e important intr-o relatie si mai ales, DA, va place si voua (ba chiar mai mult!) asa cum ne place si noua, baietilor.
Cred ca e timpul pentru o maturizare, eu asa zic!
Fata draga virginitatea nu e nimic cu care sa fi mandra la varsta ta, poate la 15-16 ani da. numai punand intrebarea esti confuza si nu stii ce vrei. personal cu cine iti pierzi virginitatea nu prea conteaza. eu sunt barbat si pot spune sincer ca nu ma incanta asa tare femeile virgine, nu au experienta si trebuie sa duc prea multa munca de lamurire pentru ceva care e absolut normal si sanatos pentru varsta ta. intr-o relatie e important sexul pentru ca leaga relatia si o sa va cunoasteti si mai bine. eu zic sa o faci ca nu ai nimic de pierdut, ba din contra o sa ai de castigat
Nu e rau ca ai ajuns la aceasta varsta virgina, dar iti spun eu ca asta gandesti acum. vei vedea pe la 20 de ani incolo. si in plus nici nu stii ce ai pierdut pana acum...asa ca gandeste`te mai bine un pic