| Mihai_3714 a întrebat:

Hye. Imi place de o fata dar nu stiu cum sa intru in vorba cu ea sau sa vad daca putem fi mai mult decat amici. Eu am 16 ani sunt in clasa. a-X-a iar ea este boboc happy ( cls 9 ) si de fiecare data cand ma duc in clasa. la mine trec si pe langa cls. ei. Am avut o singura data un dialog cu ea.

ea: Buna, esti boboc?

eu: nu ( dupa care ne-am vazut de treaba) teoretic nici nu ne cunoastem.

cam scurt stiulaughing.

Vreau sa stiu cum as-i putea intra in vorba cu ea? M-am gandit sa pun un prieten sa i zica ca imi place de ea asa la misto dar dupa aia o sa zica la toata clasa laughing.

plss help, imi este foarte simpatica si vreau macar sa incerc dar nu stiu cum sa procedez...

thx

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa intrii tu direct in vorba cu ea. Poate te faci intr-o zi ca ai acelasi drum cu ea dupa ore, mai intai vezi unde sta si apoi vezi tu ce prieteni sau neamuri ai pe acolo. Zici ca mergi la cutare si o intrebi ca sta si ea in zona, si apoi vezi ce altele mai discuti cu ea. Si inainte sa va despartiti ai grija sa-i ceri mess-ul sau nr.tel. si intreab-o daca nu ar iesi la un suc sau praji cu tine, sa mai vorbiti.

2 răspunsuri:
| liveforsport a răspuns:

Poate incerci sa o inviti la cantina sa faceti cunostinta la un prinz sau daca vrei poti merge tu cu prietenul tau si ea cu prietena ei si sa stati de vorba la un prinz si poate pe parcusul scolii va cunoasteti voi mai bine... dar iti dau un sfat(fii mai insistent ca la fete le plac baietii mai indrazneti. arati valoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuiesa vb cu ea