Pai eu il; locul tau mash duce la ea si pur si simplu as intra in vorba cu ea. ceau ce mai faci. asa si asa as interbao despre ea. sa o cunosc mai bine si apoi. dupa vreo saptamana iash spune ca m-am atashat de ea si daca am vreo shansa la ea. si nah e simplu adica mie asa mi se pare. sper ca te-am ajutat. bafta
Poi poti sa incepi sa o saluti, incearca sa te intalnesti cu ea fata in fata cat mai des.(sa va ciocniti unu in altu ) si sa ii zici scuze apoi... sau sa stai mai mult pe langa ea. intreab-o ce ore au sau asa, daca nu vrea sa iasa cu tine la un suc... si tot asa succes :*
Incearca sa te bagi mai mult in seama cu ea mai intai cu discutii neimportante iar dupa ce va veti intelege mai bine ii ceri numarul de tel si ii spui prin telefon ca o placi
Vezi si tu cand iese in curte sau pe coridor intra in vorba cu ea. De genul buna ce faci. cum e la scoala... profesori comuni etc.
Dup-aia incepi cu complimentele cum a zis si kittynell.
Las-o balta cu faza cu prietenul, nu o sa mearga e de gen clasa a treia.
Daca o sa fii dragut cu ea si o sa vorbesti cu ea sigur o sa isi faca o parere buna despre tine
Condu-o intr-o zi acasa si de-acolo pot iesi multe
Pai in primul rand ar trebui cand o vezi sa ii zambesti, sa ii tragi cu ochiu din cand in cand, si daca vezi ca iti zambeste si ea sa o saluti si apoi incet incet sa discuti cu ea diferite chestii.Si daca ajungi in stadiul asta consider ca o sa te descurci mai departe.Baftaaaa!
Pai`. eu cred ca ar` trebui` sa-i faci ceva complimente.precum` : vaai` c bine iti sta parul azi`. sau. ai niste ochi foarte frumosi`. Sau ai putea merge sa o iei pe la spate`."s-o sperii" sau sa` o gadili usor` tot pe la spate. unei fete ii place s`o iei prin surprindere. crede`ma
Incearca sa vorbesti cu ea, sa iei un id ceva sa vorbiti pe mess, si dupa un timp treci la pasul urmator, dar nu astepta prea mult si fi sigur ca asta iti doresti. Nu o face sa creada ca iti place de ea, apoi ea sa se ataseze de tine, apoi sa o lasi balta. E nasol rau de tot.(experienta)
Pai ...mai intai nu stiu intrebare ce face dupa aia zi daca vrea sa fiti amiti
si tot asa