| LobyCreW a întrebat:

Hyy Allbig grin Ma numesc Gabybig grin am 13 anishori sunt din Bucuresti rahova: astazi 5.1.2011 m-am despartit de o fata ca a stat cu mine 3 saptamanisi sufar dar pe de o alta parte o fata ma place am aflat acum o saptamana dar ea acum e cu altcineva si vreau sa fiu cu ea. si are pe cineva care imi ie prieten si a zis daca ma bag in relatia lui nu mai vorbest cu mine si nu mai e prieten cu mene ce sa fac o iub pe fata aia. ma iubeste acum nul mai saruta pe le si ma saruta pe mine pe ascuns ...nu stiu ce sa fac sa numi pierd prietenu. dar vreau sa fiu si cu fata aceia big grin cel mai sincer si bun raspuns fundita De la mene

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai baiete fi atent, gagici ai sa gasesti o gramada, da prieteni mai putin.eu zic asa de cat sa pierzi o prietenie mai bine lasi dragostea, fiind ca dragostea poate avea 2 fete, ea iti spune acum"te iubesc" nu stiu ce da, poate sa faca ca tine.pe ascunsbig grin, si mai este o pb, daca u iti lasi prietenu pentru ea se poate intampla uramtorul lucru : la un moment dat sa va certati asa de tare in cat sa nu va mai suportati si dupa ce sa vezi.ai pierdut iubirea dar mai important ai pierdut... un prieten. deci in concluzie eu zic sa o lasi pe aia sa isi vada de treaba si sa ii zici "tanti uite cum sta treaba : eu nu vreau sa imi pierd prietenu cel mai bun pentru o fata ca tine(frumoasa. urata nu cont) asa ca renunta la mine fiind ca ai pe cineva mai bun lanaga tine(o iei si cu un pic de vrajeala)GABI. POTI SA ASCULTI SFATU MEU SAU NU. U DECIZI

9 răspunsuri:
| piciuk a răspuns:

Prietenii se gasesc mai greu, pe cand fete gasesti pe toate drumurile.alege sa fii sincer cu prietenul tau daca nu vrei sa il pierzi, dar sincer, nu se merita ca pentru o fata sa iti pierzi prietenii.niciodata!

| Andrada_5314 a răspuns:

Esti un bou asa zici a?
lasa ca vbim noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine discuti cu ambii face to face:-) asa nu se va supara nimeni

| hamster a răspuns:

Esti ca toti baietii...deci suferi dupa una, o iubesti de iti curg balele pe alta,"alta"nu se desparte de iubitul ei care e si prietenul tau...de unde stii ca nu se saruta, i-ai urmarit tot timpul?, ti-a zis ea, ti-a zis altcineva(poate a mintit):
daca ea chiar ar vrea sa fie cu tine, s-ar desparti de iubitul ei

| hamster a răspuns:

Daca uh chiar mori dupa fata aia spune-o tuturor, da nu te astepta ca ala sa-ti mai ramana prieten ca deja te-a avertizat s-o lasi in pace

| forever4you a răspuns:

Bn partea cu suferinta nu o inteleg voi baietii de obice'i ne parasitii pe noi lasandune cu inimile frantecryingnu'i normal sa suferiiwinking

Despre cealalta situatie lasa'ti prietenu' in pace cu fata aia...nu merita sa pierzii un prieten pentru o fata gasesteti pe alta ca nici tie nu tiar conveni daca fata pe care o iubesti si esti cu ea sa se mozoleasca cu un prieten...nu?! Impacate cu prietenul tau si cauta pe altawinking

| LobyCreW explică:

smug ce facbig grin sincer sunt bun prieten nu mai ma bag cand so despart nu ma intereseazawinking ma bag pe ea si su ne suparama nimenibig grin ce ziceti o idee bunabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 13 ani mai fratisorule, ce **** sti u la varsta asta nici cu ce sa mananca, las-o naibii de iubire ca inca nu urla hormonii in tine, si in legatura cu intrebarea eu zic ca ar trebui sa iti pastrezi prietenul, ma rog nu stiu cat de serioasa e chestia...detalii inutile!

| LobyCreW explică:

Mai Astept Intrebari P. S: Frate nu stiu ce sa zicbig grin totusi ma conosc cu fata aia de cand aveam dor 3 ani si si cu tovarsu meu de la 9 aniwinking nu stiu ce sa facwinking sa-mi pastrez prietenul? pls ajutati-ma... dar totusi vreau si cu aia...