Mai baiete fi atent, gagici ai sa gasesti o gramada, da prieteni mai putin.eu zic asa de cat sa pierzi o prietenie mai bine lasi dragostea, fiind ca dragostea poate avea 2 fete, ea iti spune acum"te iubesc" nu stiu ce da, poate sa faca ca tine.pe ascuns, si mai este o pb, daca u iti lasi prietenu pentru ea se poate intampla uramtorul lucru : la un moment dat sa va certati asa de tare in cat sa nu va mai suportati si dupa ce sa vezi.ai pierdut iubirea dar mai important ai pierdut... un prieten. deci in concluzie eu zic sa o lasi pe aia sa isi vada de treaba si sa ii zici "tanti uite cum sta treaba : eu nu vreau sa imi pierd prietenu cel mai bun pentru o fata ca tine(frumoasa. urata nu cont) asa ca renunta la mine fiind ca ai pe cineva mai bun lanaga tine(o iei si cu un pic de vrajeala)GABI. POTI SA ASCULTI SFATU MEU SAU NU. U DECIZI
Prietenii se gasesc mai greu, pe cand fete gasesti pe toate drumurile.alege sa fii sincer cu prietenul tau daca nu vrei sa il pierzi, dar sincer, nu se merita ca pentru o fata sa iti pierzi prietenii.niciodata!
Esti ca toti baietii...deci suferi dupa una, o iubesti de iti curg balele pe alta,"alta"nu se desparte de iubitul ei care e si prietenul tau...de unde stii ca nu se saruta, i-ai urmarit tot timpul?, ti-a zis ea, ti-a zis altcineva(poate a mintit):
daca ea chiar ar vrea sa fie cu tine, s-ar desparti de iubitul ei
Daca uh chiar mori dupa fata aia spune-o tuturor, da nu te astepta ca ala sa-ti mai ramana prieten ca deja te-a avertizat s-o lasi in pace
Bn partea cu suferinta nu o inteleg voi baietii de obice'i ne parasitii pe noi lasandune cu inimile frantenu'i normal sa suferii
Despre cealalta situatie lasa'ti prietenu' in pace cu fata aia...nu merita sa pierzii un prieten pentru o fata gasesteti pe alta ca nici tie nu tiar conveni daca fata pe care o iubesti si esti cu ea sa se mozoleasca cu un prieten...nu?! Impacate cu prietenul tau si cauta pe alta
ce fac
sincer sunt bun prieten nu mai ma bag cand so despart nu ma intereseaza
ma bag pe ea si su ne suparama nimeni
ce ziceti o idee buna
?
Mai Astept Intrebari P. S: Frate nu stiu ce sa zic totusi ma conosc cu fata aia de cand aveam dor 3 ani si si cu tovarsu meu de la 9 ani
nu stiu ce sa fac
sa-mi pastrez prietenul? pls ajutati-ma... dar totusi vreau si cu aia...