| FetitaCuOchiVerzi a întrebat:

Hyy TPU!:XDeci sunt intr-o mare incurcatura si am nevoie de ajutorul vostru...deci am inceput sa vb cu un baiat de care imi place mult si i-am spus asta si el mi-a zis ca ma iubeste dar el probabil a crezut ca am zis asta in gluma si acum imi place foarte mult de el, si intr-o zi m-a intrebat o fata daca imi place de el(fata aceea a fost in clasa cu el acum sunt la liceu, eu sunt inca in generala)si eu i-am raspuns fetei aceia ca da imi place de el dar am rugato sa nu spuna la nimeni si ea i-a zis baiatului ca am zis ca eu stau cu el...si m-a intrebat acel baiat pe mess cand am zis eu ca stau cu el si eu nu eram pe mess si i-am lasat mesaj inpoii ca nu am zis niciodata asta si el a intrat pe mess dar nu mi-a zis nimic probabil nici nu a citit mesajele si eu nu stiu ce sa mai fac probabil e foarte suparat pe mine dar eu chiar nu am zis asta va rog ajutati`ma ce sa ii mai zic? habar nu am ce sa ii mai zic dar crd ca ar fi cel mai bine sa il uit dar nu potcryingcryingcryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Vorbeste cu fata care te-a incurcat,sa te descurce!
Daca refuza sa o faca,atunci il place si ea si a facut totul din gelozie.
Lui nu-i poti spune decat ceea ce s-a intamplat exact,online,offline, nu are importanta, macar scapi de o greutate de pe suflet!
Platesti pentru o vina care nu e a ta!
Tocmai ai inceput sa inveti ca lumea e rea!

1 răspuns:
| parvubogdan a răspuns:

Bagate cu el