Dupa useru tau as spune ca citim aceleasi carti, dar poate sunt un pic deplasat, ideea e ca de acum inainte sa faci si tu cadouri cui merita si nu pune la suflet, zi si tu ca e pretul experientei si mergi inainte, pentru ca ea ti-ar face mai mult rau decat bine.
Hei e o nesimtita! stai lin, o sa mai dai de "experminte "de genu. dupa alta, alta vine. sunt multe fete nu-ti fa griji. succes.
p.s. nu ii da funda lu smecheru
Mie sincer nu mi se pare normal ca doar pentru un amarat de cadou ea sa te pupe, doar in cazul in care este materialista dar pare ca nu e genu'. si mai ai pretentia sa-ti faca si ea cadou? ce? snteti la gradinita ca sa va faceti cadouri asa de dragul de a darui? sfatul meu e sa incerci sa vb cu ea.sa nu pari fitos si foarte indraznet, incearca ca mai intai de toate sa devii prietenul ei, iar dupa aceea daca va intelegeti bine cu siguranta se va gandi si ea la mai mult.
Na. ma inteleg super bine cu ea. Acum nu stiu... azi la scoala se uita de 3 ori la mine cam in fiecare ora. si eu ii zambeam si imi zambea si ea. Poate ii este rusine si nu zice sau altceva, chiar nu stiu
Mihaela024 întreabă: