| Andreea_8838 a întrebat:

I-am promis prietenului ca sa nu mai fie suparat pe mine ca-i dau ceva dulce, prima oara m-am gandit doar la un sarut dar apoi i-am zis ca o sa vada el cand imi indeplinesc datoria pentru ca am o datorie la el si a2 oara vreau ceva mai frumos sa-l fascineze ideii va rog. Dau de doua ori funda.:*

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Intreaba-l daca nu cumva vrea ceva sarat si mai bun... laughing)

| FrozEenSoul a răspuns:

Salut! big grin am observat ceva laughing tu vrei sa ii dai prietenului tau un sarut dulce dar e o singura chestie... Numele contului de pe TPU este Andreii... deci ce rezulta? laughing poti sa ii dai un french kiss big grin bafta big grin. Funda?

| Pukilina a răspuns:

Pai poti sai dai prietenului tau si un sarut, dar poti sai faci altceva mai special ca sa-i treaca supararea de exemplu o poza cu voi dou, iar daca chiar vrei sai dai ceva dulce dai o prejiturabig grin

| pitcrv a răspuns:

Petrece o seara cu el saruturi, un film romantic impreuna,

| Andreea_8838 explică:

Cand am zis ca o sa ii dau ceva dulce m-am gandit la ceva care sa-l incante pentru a 2 oara cand o sa o facem si a zis ca e curios si debia asteapta, dar nu stiu ce sa fac sa-l incante. ideii:*

| Andreea_8838 explică:

Man nu intelegeti, vreau chestii mai noi sa-i placa cand o facem a 2 oara ''sex'' cam asta e ceva mai dulcehee hee

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Else poate astepta la cine stie ce, atata timp cat este a doua oara. daca mentionai varsta iti spuneam eu ce sa faci dar daca esti copil nu spun nimiclaughingbig grinimi poti lasa mesaj

| Andreea_8838 explică:

Am 16 ani jumatehee hee