anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

i-am promis prietenului meu primul nostru sarut pe gura dupa 3 ani in care am fost si suntem impreuna.ne stim din a5a vroia sa-l sarut, dar i-am zis ca noi nu stimce e iubirea adevarata si ca nu vreau sa devin de cls a9a cum ar veni.nu am vrut sa sarut mai devreme de finalul clsei a7a din propie initiativa.cand ii vad pe cei de a5a si a6a sarutandu-se mi se face rau, isi strika singuri ultimele clipe de copilarie, dar iata acum vine ziua in care i-am promis prietenului meu(cu care din a7a il iub din ce in ce mai mult, e prima mea iubire si eu sunt pentru el la fel). i-am promis ca-lsarut, dar un sarut simplu, nu frantuzesc in nici un cazlaughing, dar si asa tot imi este f teama, sa nu strik totul, chiar in ultimele zile am fost f stresata, am urmarit multe clipuri cu saruturi, dar nu stiu, daca ne ciocnim nas in nas, daca buzele unuia din noi vor fi ude, cum sa fac sa nu strik nimic, si voi la ce varsta v-ati sarutat cu primul/a voastra/vostru iubit/iubita?

12 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

laughingla 14anistraight facenu vad sensul sa ti se faca rau cand vezi p candva sarutandu-se, dk u nu ai incercat de unde sa stii ce pierzioh go on

| Just a kid a răspuns:

Hehe la 14 ani. fara oleacabig grin nai ce strica stai klma.io cand ma intalneam cu el stateam si vbm(nu eram impr)si m-a intrebat intr-o seara pe mess ce as face daca mar saruta s i-am zis ca nu stiu.si de atunci nu mai puteam sa adorm ca daca ma saruta"maine"eu ce fac?laughingsi asa vreo 2-3 zile si nu s-a intamplat nimic si cand ma resemnasem ca gata a intrebat de aiurea m-a sarutat s uitasem toate planurile care mi le facusemlaughingehh se mai intamplahee heerepet:ni ce sa strici stai calma totul va fi frt frumos ai s vezi:*

| NinaY a răspuns:

Primul a fost la 12 anibig grin

| lilstar a răspuns:

Nu te gandi ca o sa se intaple ceva rau...stai linistita, totul vine de la sine, doar nu te mai gandi la asta o sa vezi ca o sa fie binehappy

| LittleDreamer a răspuns:

Nu te stresa ca nu ai ce sa strici. Tu ti la el, el tine la tine, nu vad nici o problemawinking

| ra7ul a răspuns:

Primul sarut pe la varsta de 14 ani, si eu eram inainte tot asa stresat ca nu o sa fie bine dar trebuie sa gandesti pozitiv.

Nu te mai stresa, agita si nu iti mai planifica totul. Daca o sa fii relaxata si calma nu o sa fie nici o problema.

| Smoke_7892 a răspuns:

Totul va veni de la sine! asta este iubire adevarata daca te-a asteptat atat pentru un simplu sarut! deci nu-ti fa probleme totul va veni de la sine!

| Symona91 a răspuns:

Eu.la 14 ani cred.in cazul tau. pot sa zic ca persoanele care gandesc asa sunt din ce in ce mai rare, mai ales la generatiile astea, unde observ ca maj fetelor de varsta ta deja isi pun problema daca au ramas insarcinate, ori s-au plictisit de sexul normal si ar incerca si alte tipurihee hee ori tie...iti e teama de primul sarut. nu te ingrijora, pentru ca nu ai ce sa strici, fii naturala si relaxeaza-te in mom cand vei fi cu prietenul tau. deja va cunoasteti f bine si va fi f okwinking si esti o norocoasa, iubi tau tine f mult la tine, daca ti-a respectat dorinta si a rabdat atat big grin felicitari, ai inceput sa il educi bine laughing [just kidding] oricum, imi place ca mai exista si pers care nu au uitat ce e aceea copilarie si traiesc emotii de genul astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai stiu sigur la ce varsta dar a fost foarte placut.depinde daca stiti sa sarutati. da o sa invatati pe parcusrs...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu'i nimic strashnik dar eu m-am sarutat in classa 6 si nu e nimic strashnik...

pentru ca nu mai eram copil deja caci nu ma jucam cu papushi.

si nu te ingrijora totul va fi ca in vis crede-ma am experientsa si iti zic ca primul sarut e ceva de ce nu trebuie sa te temi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te supara cati zic dar esti foarte disperata ma mirr cum iubitu tau nu s-a saturat sa astepte atat timp dupa tine ca ma mirr, nu cred ca esti atat de buna ma refer la sens figurattt dar va dau un sfat celor care au iubit nu ii faceti pe iubiti vostri sa astepte atat timp dupa voi daca nu vreiti sa ii pierdeti ca dupa aceea tot voua va va fi mai greuwinking

| LadyPink123 a răspuns:

Primul meu sarut l'am dat la 15 anisori (acu 2 luni mai exact) happy

Sa sti ca nu prea ai ce sa stici daca nu e un sarut frantuzesc.La cel frantuzesc sunt o gramada de lucruri pe cu care poti sa o dai in bara laughing Spre exemplu eu era sa il musc de limba pe iubitul meu laughing si primul sarut d felul asta e ciudat straight face mai ales daca nu e dat intr'un moment bun (mie mi-a fost dat cand stateam p o banca dupa ce am manca.era sa imi golesc stomacul pe el rolling on the floor

Sarutul normal e asa de inocent si dragut si partea buna pentru cineva care nu s-a sarutat niciodata : dureaza putin big grin

Ar trebui sa te aporpii incet de buzele lui si sa vi le atingeti

O sa ai niste fluturi in stomac ceva de nedescris laughing

Oricum bafta big grin

Pupik wave
Ps am mai trimis asta odata ca primul era p anonim :-s