la 14aninu vad sensul sa ti se faca rau cand vezi p candva sarutandu-se, dk u nu ai incercat de unde sa stii ce pierzi
Hehe la 14 ani. fara oleaca nai ce strica stai klma.io cand ma intalneam cu el stateam si vbm(nu eram impr)si m-a intrebat intr-o seara pe mess ce as face daca mar saruta s i-am zis ca nu stiu.si de atunci nu mai puteam sa adorm ca daca ma saruta"maine"eu ce fac?si asa vreo 2-3 zile si nu s-a intamplat nimic si cand ma resemnasem ca gata a intrebat de aiurea m-a sarutat s uitasem toate planurile care mi le facusemehh se mai intamplarepet:ni ce sa strici stai calma totul va fi frt frumos ai s vezi:*
Nu te gandi ca o sa se intaple ceva rau...stai linistita, totul vine de la sine, doar nu te mai gandi la asta o sa vezi ca o sa fie bine
Nu te stresa ca nu ai ce sa strici. Tu ti la el, el tine la tine, nu vad nici o problema
Primul sarut pe la varsta de 14 ani, si eu eram inainte tot asa stresat ca nu o sa fie bine dar trebuie sa gandesti pozitiv.
Nu te mai stresa, agita si nu iti mai planifica totul. Daca o sa fii relaxata si calma nu o sa fie nici o problema.
Totul va veni de la sine! asta este iubire adevarata daca te-a asteptat atat pentru un simplu sarut! deci nu-ti fa probleme totul va veni de la sine!
Eu.la 14 ani cred.in cazul tau. pot sa zic ca persoanele care gandesc asa sunt din ce in ce mai rare, mai ales la generatiile astea, unde observ ca maj fetelor de varsta ta deja isi pun problema daca au ramas insarcinate, ori s-au plictisit de sexul normal si ar incerca si alte tipuri ori tie...iti e teama de primul sarut. nu te ingrijora, pentru ca nu ai ce sa strici, fii naturala si relaxeaza-te in mom cand vei fi cu prietenul tau. deja va cunoasteti f bine si va fi f ok si esti o norocoasa, iubi tau tine f mult la tine, daca ti-a respectat dorinta si a rabdat atat felicitari, ai inceput sa il educi bine [just kidding] oricum, imi place ca mai exista si pers care nu au uitat ce e aceea copilarie si traiesc emotii de genul asta
Nu te supara cati zic dar esti foarte disperata ma mirr cum iubitu tau nu s-a saturat sa astepte atat timp dupa tine ca ma mirr, nu cred ca esti atat de buna ma refer la sens figurattt dar va dau un sfat celor care au iubit nu ii faceti pe iubiti vostri sa astepte atat timp dupa voi daca nu vreiti sa ii pierdeti ca dupa aceea tot voua va va fi mai greu
Primul meu sarut l'am dat la 15 anisori (acu 2 luni mai exact)
Sa sti ca nu prea ai ce sa stici daca nu e un sarut frantuzesc.La cel frantuzesc sunt o gramada de lucruri pe cu care poti sa o dai in bara Spre exemplu eu era sa il musc de limba pe iubitul meu si primul sarut d felul asta e ciudat straight face mai ales daca nu e dat intr'un moment bun (mie mi-a fost dat cand stateam p o banca dupa ce am manca.era sa imi golesc stomacul pe el
Sarutul normal e asa de inocent si dragut si partea buna pentru cineva care nu s-a sarutat niciodata : dureaza putin big grin
Ar trebui sa te aporpii incet de buzele lui si sa vi le atingeti
O sa ai niste fluturi in stomac ceva de nedescris
Oricum bafta
Pupik
Ps am mai trimis asta odata ca primul era p anonim :-s