| fanezodo a întrebat:

I-am scris la o fată de cam 3 ori bună și nu mi-a răspuns. are rost să mai încerc? as cam părea disperat dar nu am nimic de pierdut.

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu as fi renuntat dupa ce nu mi-a raspuns prima data.winking

| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu-ti raspounde de prima oara, inseamna ca nu este interesata de tine si nu trebuie sa o mai agasezi.
Ajunge, deja ai enervat-o!
Vezi-ti de drum ca nu te vrea, de aceea nu raspunde.

| Emilian65 a răspuns:

Încearcă și a patra oara. Poate vede mesajul și îți răspunde.

| J0B0MAT a răspuns:

Decât demnitatea ai de pierdut.

| ReddY25 a răspuns:

Nu,caută alta

| Madaxo97 a răspuns:

Nu mai are rost să mai încerci, deja a patra oară e prea mult, dacă voia să răspundă răspundea până acum.

| Giulia911 a răspuns:

Las-o,las-o sa plecee

| GeorgeCosmin a răspuns:

Eu as zice să mai încerci. După cum observ nu prea cunoști psihologia umană... nu ai părea disperat, ci mai degrabă intimidant. Încă de la începutul lumii femelele au preferat un mascul puternic care să poată să își arate intenția de a domina. Nu te descuraja, mai scrie-i o data, de doua sau trei ori. Când aveam 32 de ani am trecut printr-o situație similară. In final am ales să urmăresc persoana respectivă până acasă, apoi, timp de 7 zile, i-am lăsat câte un cadou in fata ușii. As fi continuat dacă nu as fi primit o sesizare din cauza politiei, dar gestul contează, in cele din urma, am ales să ma prezint in fața ei sub alta identitate/personalitate (ea nu ma cunoștea in real). Eu știam deja o mare parte din preferințele ei și am ales să o duc intr o locație pe care o frecventa de obicei. De asemenea, i am cunoscut și părinții înainte să o cunosc personal pe ea pentru a mă asigura ca vor fi de acord. Într-un final ea a fost mult prea surprinsă când a aflat totul și a ales să nu îmi mai răspundă. Nu m-am dat bătut nici atunci, asa cum nici tu nu trebuie să te dai. Am reușit totuși sa o scot la încă o întâlnire, după care am realizat ca este o persoana destul de ciudată și am renunțat cu totul. Mult succes!

| AlexandraIris22 a răspuns (pentru GeorgeCosmin):

După toate astea tot ea era ciudata?

| maneleenjoyer a răspuns:

Da te pe baieti