Buna
pai e normal o faci geloasa te face gelos
nu ti se pare corect?
Mie da.
si pe langa gluma care o spui ca sa o faci geloasa dupa aia fa-i complimente.ca ai zis'o ca sa o faci geloasa ca ea e totul pentru tine.si ca e cea mai frumoasa pentru tine
Uneori e frumos sa o faci in gluma geloasa.dar strica de prea multe ori
Controleaza'te
Fetele nu suporta sa auda de la IUBITUL EI,ca considera o alta fata frumoasa De ce?
Pentru ca baietii cand gandesc,se bazeaza pe logica,iar fetele pe sentimente! Fetele sunt mult mai sentimentale decat majoritatea baietilor.
Vorbeste sincer cu ea despre tema asta. Faptul ca ai pus intrebarea asta aici pe TPU, arati ca iti pasa. Situatia e amuzanta intr-adevar Dar trebuie sa inceteze daca vrei o relatie serioasa. Fac pariu ca inima ta sau a ei,tot vrea sa vorbiti deschis despre obiceiurile astea ale voastre si sa le corectati impreuna.Dar ce altceva va opreste,decat creierul care spune doar ce a fost invatat pana acum? Ca nu se poate,ca e prea nu stiu cum,ca de ce eu? si tot asa
Daca intr-adevar ti la ea,discuta cu ea pe tema asta si spune-i ca vrei sa corectati amandoi obiceiul asta. Apoi ofera-i o imbratisare si un pupic Sigur va aprecia gestul tau, daca ii spui ce simti, si cand vede ca discuti cu ea deschis despre problema asta! FI TU INSUTI!
Inseamna ca va iubiti, si e normal ca o persoana sa fie geloasa cand iubeste, pana si cei casatoriti de vreo 30 si cv de ani sunt gelosi asa ca.nu mai zic nimic, intelegi u ce vreau sa zic
Pai, ei nu cred ca ii place sa ii zici ca ai vazut pe cineva mai frumoasa ca ea dar mai poti si sa gandesti inainte sa zici si daca din greseala ii zici corectreaza`te repede si spune ca ea e mai frumoasa ca alea...
P.S dai funda?