Fratele meu sunt atatea femei ninfomane în țara asta. fă-i vânt la actuala și căutați alta cu apetit crescut
Ați fi mai fericiți și cu conștiința libera dacă ați face sex după planul Creatorului, doar după căsătorie. După căsătorie, în Biblie exista porunca de a nu-ți refuza sexual partenerul de casatorie::"sa nu va lipsiți unul pe altul de datoria de soți. ca să nu vă ispitească satană..sotia nu este stăpâna pe trupul ei ci soțul. Tot astfel nici soțul nu este stăpân pe trupul lui ci soția. (1 Corinteni 7:5, 4. )
Greseala e ca faceți sex fără sa fiți căsătoriți. Dacă tot va iubiți, căsătoriți-va, sexul fără mustrări de conștiința după, e cel mai plăcut.
Sa stii persoana denumita ania ca numai tu ai mustrari in legatura cu sex, restul lumii cu mintea mai putin ingusta se bucura de dragostea alaturi de partener chiar daca barbaosul nu a dat cu semnatura
Asta e o chesti pe care o discutati voi, ca noi si daca ne dai nr ei de telefon tot nu putem sa o convingem
NU TE PLACE.
zi mersi că face efortul ăsta de 2-3 ori pe lună.
Cumpără-i un buchet mare de flori și multumește-i frumos pentru efortul pe care-l face.
Cutezătorule pentru a te simți satisfăcut 100% cum spui tu,încearcă să o faci mai slow, cu cât mai slow și fără grabă de a termina cu atât mai bine. Părerea mea.
Sau încearcă alternativ încet, repede, repede, încet.
Slow fast slow
Prin Satisfăcut ma refer la faptul ca pentru mine partidele nu sunt suficiente pe luna…asta vreau sa zic
Păi da și eu prin asta nu ți-am zis decât să te faci că tragi de timp.
Nu poți obliga o femeie să o facă cu tine de mai multe ori decât are ea chef. Și nici ea nu te poate obliga pe tine.
Așa că schimbă-ți iubita. Nu vă potriviți. N-ai altă variantă.
Chestia asta nu se va schimba și o să ajungrți la infidelități sau frustrări.
Nu e vorba de obligat, totul e de comun acord gen
De 2-3 ori pe luna poate dupa 70 de ani.
Ori este pocaita ori are alte probleme.