Sa astepti o perioada pana o sa isi dea seama daca te iubeste. ai si tu putina rabdarae, nu toti ne indragostim atat de repede. daca i-ai zis te iubesc ai fact asta pentru ca asta ai simtit nu ca sa primesti ceva inapoi
Trebuie sa ai rabdare.las-o un timp sa vezi ce simte si ea.intr-adevar nu e siguta asa ca trebuie sa o lasi un timp.nu stiu, o luna doua, imi dau cu parerea.dar nu o grabi pentru ca atunci s-ar putea sa nu mai vrea.bafta!
Interesant...dacă n-are fițe cu fostul în cap, atunci mai luptă pentru ea că poate merită!
Ai fi preferat sa-ti spuna "si eu" daca inca nu simte asta? Mai bine adevarul crud decat minciuna frumoasa.
Comporta-te normal, ca si pana acum. Ea se ataseaza mai greu, da-i timp si totul o sa fie bine.
Sa nu insisti.
E atat de frumos cand persoana iubita iti zice cand nu te astepti, acel 'te iubesc'.
Si, atata timp cat s-a bucurat ca i-ai zis, inseamna ca...nu e chiar atat de indiferenta, nu?
Iti va spune. E foarte bine ca iti va spune asta cand e sigura ca si simte. Multi o spun asa usor, fara nicio treaba!
Ai rabdare si o sa fie bine.Comporta-te ca pana acum si vei auzi ceea ce iti doresti!
Multumeste-i fetei ca a fost sincera cu tine, iar tu trebuie sa intelegi ca nu-ti poti face iubita o fata care nu te place (inca) in acest sens.