| killer212121 a întrebat:

I-am spus unei fete(colega de clasa cu mine) ca o plac mult si ca tin la ea.Am continuat sa vorbim.Astazi in prima zi din semestru s-a intors catre mine si i-am facut ochi dulci si mie zambit si ne intelegem foarte bine.Mentionez ca dupa ce i-am spus ca imi place de ea a spus ca nu simte aceleasi sentimente pentru mine dar vom vedea pe viitor, iar intrebarea mea este ce sa fac pe viitor ca sa o pot cucerii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face nimic pe viitor. Daca era desteapta ea nu spunea nimic, nici ca simte la fel, nici ca nu simte nimic. Ignor-o si daca tine la tine si vrea sa fiti impreuna va vorbi cu tine, altfel nu pierde timpul. Multe vor atentie de la toti baietii dar nu ofera nimic la schimb.

4 răspunsuri:
| AndreiPiticu99 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema la fel la fel` ca situati ta dar nu stiu ce sa fac

| mariumarius a răspuns:

E clar ce te place dar incearca sa o scoti la un suc sau ceva sa puteti comunica ca sa stii cam ce ganduri are.

| Pauliciiiii a răspuns:

Intreab-o ce ii place si ce nu ii place ca sa stii ce sa faci.Incepe sa ii spui secretele tale chiar daca suna ciudat si asa o sa va apropiati, ai facut foarte bine ca i'ai spus pentru ca atunci o sa tina pentru ea.
Sper sa mearga! Si incearca sa te comporti frumos cu ea si sa o ajuti cand are nevoie! Dar nu exagera!happy