anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-am spus unei fete pe mess ca o iubesc si ea mi-a raspuns doar cu un simplu ok... ce sa fac sunt disperat

5 răspunsuri:
| Cosmina_1720 a răspuns:

Poate nu a stiut cum sa reactioneze.asteapta si u un timp.bate apropouri cand sunteti voi doi.si daca vezi ca nu da niciun semn fa-o geloasa

| Vladuthz a răspuns:

Unei fete nu ii poti spune din prima,, te iubesc" pentru ca ii trezesti in minte weird alertul

| blodinel a răspuns:

Cum sa fi la fel de prost ca alexislaughing)) pe mes frate esti penibil... in loc s-o faci clasic "face two face" tu pe mes ca rapandulele urate scuze expresia pentru unlaughing zi in fata ia-o in brate sarut-o si te duci acasa cu ochii umflati te intreaba parinti ceai patit tu le zici m-am pupat cu stalpul etc detalii detaliilaughing))))))))))))))))))))))))
p.s azi a fost tare zi pe TPU numa prostilaughing

| Costy3000 a răspuns:

Nu trebuie sa fii disperat trebuie sa o lasi mai usor adica mergi cu ea pe afara de ex o iei in brate chestii din astea bati apropo-uri despre voi doi si la sfarsit incerci sa o saruti si daca vrea. Bine daca nu vrea inseamna ca nu e interesata sau inca nu vrea...

| SufletAcadelicit a răspuns:

Ce sfaturi daţi, fraţilor. Ăsta e disperat, nu vedeţi? Frate, eşti cu găleata. Iar eu îs mai dintr-o bucată, de-asta zic totul verde-n faţă. În primul şi-n primul rând, o relaţie nu se duce pe messenger. Te durea gura să-i spui chestia asta-n faţă? Hm,, ar fi fost ciudat. Reia subiectul în prezenţa ei. Nu-i trânti un "te iubesc" într-un moment / loc / pe internet ( e cel mai urââât! ) nepotrivit. Şi atâta timp cât voi nu aveţi nici o relaţie, e logică să-ţi dea un "ok". Dar hei, baftă! Viaţa nu se sfârşeşte aici.