| OchiiDinUmbra a întrebat:

I-am spus unei foarte bune prietene ca imi place enorm de mult de ea si ca vreau sa fim impreuna.ea a zis ca nu ma crede in primele zile.azi i-am trimis un sms "romantic" (gay ar spune unii) si iam zis ca o plac de mult timp iam zis cam tot ce am facut in trecut ca sa-i arat ca o plac.si ea a vrut sa ma sune da eu ca bou mi-a fost frica sa raspund.a sunat si a doua si am vrut dar n-am mai ajuns la telefon.am sunato eu apoi de 3 ori, a intrat casuta, si a intrat pe mess si i-am zis dc n-am raspuns la tel si a iesit.voi ce sfat imi dati in continuare?

Răspuns Câştigător
| melissaandra a răspuns:

Pai insista si arata-i ca tii la ea si ca o iubesti la nebunie! sper sa fiti impreuna..multa bafta.dai fundita?

8 răspunsuri:
| SweetSecrets a răspuns:

E ok ca i-ai trimis acel sms dar dupa trebuia sa ii raspunzi la telefon pentru ca dupa aceea probabil a crezut ca vrei sa iti bati joc de ea si ca nu o placi intr-adevar.Nu mai insista cu messul pentru ca dupa te va considera prea disperatwinking. Lasa-i timp sa se gandeasca la tine probabil simte acelasi lucru din moment ce te-a sunat. Poti s-o suni peste cateva zile ca sa-i spui intr-adevar ce simti si sa nu-i mai dai sms pentru ca te va considera prea timidbatting eyelashesSucces!

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Deci fa-ma sa inteleg, ce esti fata sau baiat

| OchiiDinUmbra explică (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Baiat...thoamne...daca eram lesbi nu crezi ca precizam asta in intrebare?

| BaiatulAnonim1234 a răspuns:

Spune-i ca o iubesti happy si daca poti dupa acea apropie-te de ea si sarut-o big grin Doar incearca. FUNDA? happy

| Ne3quicKBăă a răspuns:

Salut OchiiDinUmbra.

Ar trebui totusi sa-ti faci curaj si sa incerci sa-i faci o surpriza ( ii cumperi ceva, cum ar fi floriwinking ) si sa-i explici fata in fata situatia.

Incercarea moarte n-are. happy

Sper ca ti-am fost de vreun folos. big grin

| beYo0o a răspuns:

Fa`o sa te iubeasca daruieste`i o floare cu asta nu ai cum sa dai gres fetele se topesc dupa gesturi sensibile

| cubuletsdeciocolata a răspuns:

Nu insista prea mult ca o sa o zapacesti. Incearca sa stai mai mult timp cu ea, sa faceti cat mai multe lucruri impreuna si demonstreaza-i ca o iubesti. Spune-i ca vrei sa aveti o discutie si atunci arata-ti toate sentimentele fata de ea. happy. Succes. :*.

| Lexie99 a răspuns:

Incearca sa-i demonstezi cat de mult o iubesti si cat de mult iti pasa de ea pentru ca nimic nu este mai romantic pentru o fata sa i se ofere afectiune...happy SUCCES!happy