| Sara2 a întrebat:

I-am vazut baiatului de care v-am povestit hi5 pe net, am cautat dupa porecla lui si am gasit, cand i-am vazut pozele am lacrimat de emotie si a inceput sa imi bata inima tare, va dati seama, dupa 4 luni, dar, am vazut ca are multe fete frumoase la prietenii hi5 nu cred ca am sanse la el, in plus nici macar nu am curajul sa il abordez, mai ales ca e prieten cu fostul meu, cu care ne-am despartit cam "sifonat" sad nu stiu ce sa fac, simt ca el e fericirea mea dar imi dau seama ca e cam o iubire imposibila, acum ca l-am vazut m-am rascolit si mai tare, ce pot face sa il uit? stiu ca veti spune ca imposibil dar il iubesc

3 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Pierzi vremea visand aiurea.

| Nicole29 a răspuns:

Fa-ti curaj sa-l abordezi, daca ii menit sa fiti impreuna ve-ti fi daca nu vei sti ca macar ai incercat si vei putea sa-ti vezi mai departe de viata ta... pierzi timp visand la ce ar putea fi...sa nu-ti para rau mai tarziu pentru tot acest timp in care af fi putut gasi pe altcineva cu care sa fi fericita

| Aammy a răspuns:

Sa nu iti fie frica sa incerci. Incercarea moarte n-are! Incearca daca merge relatia bine daca nu, nu! Mai sunt multi baieti. Poate il vei uita. CUM? Numai tu stii! Succes!:*