In asemenea situatie e clar ca inca mai ai sentimente pentru „fier".
Orice ai spune tu.
El va intelege ca il doresti inapoi.
"I as scrie fierului"
Daca omul are iubita, nu te mai bagi nici in seama, nici in viata lui.
Nu e doar un salut, e o unda de soc sa fii perturbat de cate un fost sau fosta din trecut. Lasa omul in pace!
Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
E doar un salut și atât ce întors înapoi ce poți să faci cu un mesaj nimic
Ma refer...e fostul nu? Ce vreau sa zic e sa treci peste. Lasă fostul în trecut
E doar un mesaj care e trecător
Pai dacă ești decisa scrie-i
Scrie- I și vezi ce-ti zice, poate consideri ca mai aveți ceva sa va spuneți sau pur și simplu simți sa faci treaba asta. Nu te învinovăți pentru că nici nu știi de ce te simți asa, poate ești pur și simplu singura și preferi sa-i scrii lui decât sa scrii unui străin sau vrei sa te culci cu el decât cu un străin, asa gândești poate. Eu am fost în aceasta situație și pana nu îți zici că nu are sens sa-i scrii și pana nu ești convinsa că scrii degeaba sau reiei legătura pentru nimic, nimeni nu îți poate spune altceva. Fă ce simți dacă nu ai nici relație, nimic nu te oprește și vezi ce iese. Poate îți zice el ceva sau tu lui, poate va mai culcați împreună și îți dai seama ca nu mai vrei cu el, cum am patit și eu. Sau poate doar simți ca vrei sa-i scrii de plictiseala, singurătate și cand iti mai trec amintiri prin minte, ai impulsul ăsta sa-i scrii. Sunt foarte multe variante, oricum nu contează. Foștii rămân foști.
"poate va mai culcați împreună "
Ai sarit peste fraza in care scrie ca omul are iubita?
Și dacă are iubita, ce draga? Crezi ca bărbații cu iubita o au lipita sau ce?