anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-ati face oral iubitei/iubitului daca n-ar fi reciproc? Te poti imbolnavii de la asta?happy

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți lua o boală cu transmitere sexuală, învață să te respecți lasă sexul "oral, anal" și alte tâmpeni!
Pa, pa.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Da
si te poti imbolnavi daca ea/el are vreo boala si tu ai o problema la gingie, iti curge sange, iti intra in sange virusul... de obicei saliva am inteles ca distruge in mare parte acesti virusi

| Gizăz a răspuns:

Da, aş face chiar dacă nu ar fi reciproc. Nu, nu te poţi îmbolnăvi. De fapt poţi, dar în condiţii extreme.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, eu i-aş face sex oral chiar dacă nu e reciproc :)

Oricum, trebuie să fii ATENT/Ă cu cine o faci deoarece se pot lua diverse BTS şi la sexul oral ( neprotejat ) - vezi detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Practicarea sexului oral nu implica obligatoriu ambii parteneri, depinde de preferinte, de imaginatia si fantezia dar si de etica si morala fiecaruia in parte. In cazul practicarii sexului oral igiena organelor genitale este mai mult decat obligatorie in vederea prevenirii oricaui tip de imbolnaviriri.

| mihai69 a răspuns:

Da; da (dacă partenerul/partenera are vreo boală).

| Fatamuntilor a răspuns:

Da,mai ales daca iubitul / iubita este infectat.BTS-urile se iau si prn sex oral
Aviz amatorilor!

| Dariusuu a răspuns:

Perversă mică laughing))

| LoveSleep a răspuns (pentru Dariusuu):

Mrrr smug
Da n-ai nimerit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor)))

| 1DeadMemories a răspuns:

Nu-mi place sa raman datoare, asta da de inteles ca nu iau initiativa.happyTe poti imbolnavi daca igiena este precara sau partenerul sufera de vreo boala.

BAFTA!

| SebastianCMT a răspuns:

Daca nu este reciproc, nu prea este indicat pentru ca vor aparea discutii, si ne intelegeri! Dar daca este reciproc, e ok, oricum daca vreti sa practicati ast a, se recomanda o spalare a instrumentelor laughing! Si da sunt sanse sa te imbolnavesti, dar mai rare depinde si de voi daca aveti vreo boala!

| xNuiiDeTiinex a răspuns:

Sincera sa fiu, eu nu as face asta vreodata. nu stiu... nu ma judecati, dar eu chiar n-as putea. plus de asta mi-ar fi si oarecum scarba. si din cate am inteles, poti lua boala doar daca acea persoana este infectata cu asa ceva

| Skynox a răspuns:

Depinde, daca partenera are 1 ochi 2 dinti si padure scurtata jos, nu prea mi-ar veni sa ma gandesc la asta. Dar daca vrei vreo mica boala ( depinde de partener daca are) iti propun si bagi botu'.