| ely1991 a întrebat:

I-au marvelon 28 de 15 zile si mi-a intarziat ciclul menstrual 3 zile e ceva normal?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca iei Marvelon de 15 zile nu avea cum sa-ti intarzie menstruatia. Prima folie de marvelon se incepe in prima zi de sangerare si menstruatia iti va veni cand vei mai avea vreo 3-4 pastile din folie.
Daca Doamne fereste le-ai luat fara indicatia medicului complet aiurea, adica fara sa incepi in prima zi a ciclului menstrual, fa-ti un test de sarcina si du-te URGENT la ginecolog. Ciclul nu o sa-ti vina cat inca esti pe pastilele cu continut hormonal (primele 21 din folie), iar Marvelonul nu are nici un fel de efect contraceptiv luat in aceste conditii. Asa ac daca ai avut contact sexual de la ultima menstruatie, poti fi gravida. Daca nu, e o grava dereglare produsa de adminstrarea incorecta si abuziva a unui preparat hormonal (Marvelon) si vei avea mult de tras pana sa reintri in normal. O vizita urgenta la ginecolog poate reduce problemele.

5 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ai fost la medic inainte sa le iei? Prima pastila se ia in prima zi a sangerarii in principiu... Si ciclul menstrual e posibil sa ti se modifice datorita pastilelor.

| danutza a răspuns:

Si eu iau marvelon 28 menstruatia iti vine cand ajungi la mijloc la ultimul sir de pastile alea miki happy

| taylor a răspuns:

Daca este prima folie si nu l-ai inceput in prima zi de menstruatie, atunci este normal sa-ti intarzie ciclulhappy asteapta pana ajungi la pastilele mici si dragutehappy

| georgica29 a răspuns:

Si eu iau tot marvelon si dupa ce termin ultima pastila din folie mai trece 3 zile sau chiar 4 si dupa aceea imi vine ciclul. nu te speria asa este normal.nu iti vine imediat dupa ce yermini pastilele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Georgica, exista marvelon 28 si marvelon 21. daca tu nu stii ce iei mai bine taci ca sperii oamenii