| daniela4578teasptet a întrebat:

Și de ce îmi curge ceva galbui din sân când sug iar apoi scuip pe ceva alb este gălbui, nu am făcut sex propriu niciodată dar am multe simptome de sarcină iar când am făcut un test mi-a apărut o linie după 1/2 minute, ajutați mă vă rog! sunt disperata!

6 răspunsuri:
| MihaiSpeedster a răspuns:

Sex propriu? Ce e ăla? Ai făcut sex impropriu, da nu și propriu?
Sau ai vrut sa spui propriu-zis?
Prospectul de la test ce spune despre linii? Ca din câte știu, 2 linii înseamnă sarcină. 1 linie înseamnă negativ.
PS. Jesus, îți sugi singură sânii? Cum ți-a venit ideea?

| daniela4578teasptet explică (pentru MihaiSpeedster):

Păi mă gândesc ca testul poate a fost făcut incorect devreme ce linia a apărut aproape imediat

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ce înseamnă la tine ca nu ai facut sex la propriu? O linie inseamna ca nu ești însărcinată. Doua linii-esti însărcinată. Du-te să-ți facă ecografie mamara(la sâni). Cere trimitere de la medicul de familie. Nu e normal sa îți curgă ceva din sâni. Poate ai doar un nodul sau poate e ceva mai grav. Cu chestia asta chiar trebuie sa mergi la un control.

| MihaiSpeedster a răspuns (pentru daniela4578teasptet):

Păpușă, chestia aia e un absorbant. Poate absorbi mai repede, sau poate absorbi mai lent lichidul. Fabricantul spune 5 min în ideea că poate dura maxim 5 minute. Dacă e dintr- un lot cu material absorbant mai rapid, poate să apară mai repede. Te concentrezi pe ce nu e cazul. Ia alt test de la altă farmacie și încearcă din nou. Repet întrebarea, cum Doamne-iartă-mă ai ajuns să-ți sugi sânii?

| daniela4578teasptet explică (pentru MihaiSpeedster):

Știu ca e stupid dar îmi tot curgea lichidul ăla și am încercat să văd dacă e lapte sau altceva

| Violleta2022 a răspuns:

Poate chiar esti gravida...