Sex propriu? Ce e ăla? Ai făcut sex impropriu, da nu și propriu?
Sau ai vrut sa spui propriu-zis?
Prospectul de la test ce spune despre linii? Ca din câte știu, 2 linii înseamnă sarcină. 1 linie înseamnă negativ.
PS. Jesus, îți sugi singură sânii? Cum ți-a venit ideea?
Păi mă gândesc ca testul poate a fost făcut incorect devreme ce linia a apărut aproape imediat
Ce înseamnă la tine ca nu ai facut sex la propriu? O linie inseamna ca nu ești însărcinată. Doua linii-esti însărcinată. Du-te să-ți facă ecografie mamara(la sâni). Cere trimitere de la medicul de familie. Nu e normal sa îți curgă ceva din sâni. Poate ai doar un nodul sau poate e ceva mai grav. Cu chestia asta chiar trebuie sa mergi la un control.
Păpușă, chestia aia e un absorbant. Poate absorbi mai repede, sau poate absorbi mai lent lichidul. Fabricantul spune 5 min în ideea că poate dura maxim 5 minute. Dacă e dintr- un lot cu material absorbant mai rapid, poate să apară mai repede. Te concentrezi pe ce nu e cazul. Ia alt test de la altă farmacie și încearcă din nou. Repet întrebarea, cum Doamne-iartă-mă ai ajuns să-ți sugi sânii?
Știu ca e stupid dar îmi tot curgea lichidul ăla și am încercat să văd dacă e lapte sau altceva