Daca eu am 1.70 sa fie putin mai inalt ca mine.
mai bine slab dect gras.
sa aiba putere ca degeaba are muschi cu proteine daca nu poate sa ridice nici o sticla cu apa.
minim 1, 70, iar maxim 1.85. ca si constitutie prefer om normal : nici culturist, nici ultimul schilod. si nu mi-as lua niciodata grasan ( chiar si aia au potential sa insele).
I. Intre 1.65 si 1.78 cam asa.
de obicei nu prea ma intereseaza daca e slab sau un pic solid. sa nu fie obez atata tot.
daca are si muschi f bine daca nu ok.
Sa incepem :
1.1,70-1,80 [deci nut rebuie sa fie unul dintre piticii Albei ca zapada, insa nici o girafa ] trebuie sa fie mai inalt ca mine fireste
2.sa aiba muschi, repet MUSCHI~ nu grasime. trebuie totusi sa fie puternic-fireste nu exagerat dar ca sa te poata ridica in brate [nu pe una de 90 de kg -pe aia precis ca nu va putea]
Sunt si baieti slabi si frumosi care nu inseala, trebuie doar de cautat Daca nu-l iubesti si iti e scirba de el degeaba, mai bine unul sa te insele
Mmm inaltime nici pinguin, dar nici prajina intre 1, 70 si 1, 90 e ok
Imi plac mai mult baietii putin mai facuti decat scandurile de gard,nu-mi place sa-i atarne pantalonul ca si cum ar fi facut pe el,dar nici sa-i intre prin toate partile moi gen gay, ci sa i se aseze hainele bine pe el.
Fara complexitate de ce ai fi tu pentru el complexata, atata timp cat el nu se simte complexat de felul in care arata.Deschide ochisorii mari si vaneaza doar papusi de baieti.
|. Sa fie mai inalt ca mine, clar. eu am 155 cm deci el peste 160 cm.
II.2 binenteles, asta ar alege orice fata. Dar mie imi plac si muschiuletzii, asa ca daca nu are muschiuletzi, cand iesim la intalnire facem atletism! Glumeam, Oricum cand te indragostesti de un baiat nu mai tii cont de chestiile astea
byebye:*
Pai inaltime nu prea conteaza, deoarece eu sunt mai mica la inaltime.si el sa aiba de la 1.70 asa.in sus.dar pana pe la 1.82.ca altfel am arata ca..
Imi place sa aiba muschiii=p~.asa mediu.sa i se vada patratelele si muschii la maini.si picioarele iti dai seama ca nu mai subtiri ca ale mele.
Hmm.cam atat.si apropo daca se poate mai creol asa.. adica nu alb ca varul.ca nu imi place deloc:-&.
@ChioruL da, cu mama ta de fapt. cand nu imi cere sa ma cak in gura ei sta pe TPU si pune intrebari
@ignore muschii au proteine oricum. asa cum grasimea e alcatuita din lipide asa muschi din proteine (sau ma rog, cu ajutorul lor).
I. Maxim 1.80
II. 1. Nu imi plac slabanogii. Daca are cat de cat carnita pe el e ok. La inaltimea de 1.80 sa zicem sa aiba 70-75 kg.
2. Da, dar nu d-aia mari ca atunci cand se incordeaza sa ii crape tricoul.
3. Nu sunt complexata, nu am dc
Maxim 180 si vreau sa nu fie nici monstru cu muschi sau schelet dar nici obez. Vreau sa fie normal
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: