Intalneste-te cu el asa-zis pentru tema si de restul se va ocupa el. Dar mai repede, ca deja vin sarbatorile.
Vorbiti de servici si metode de antiderapaj pe gheata, lasati adidasii acasa si folositi bocanci si pe derdelus va dati cu un plastic ca niste copii iar daca nu se uita la tine ocupate de viata ta
Buna. nu stiu daca replicile te-ar ajuta pre mult. ci mai mult sa ii spui ce simti, ce gandesti sa te comporti nornal, poate putin indiferenta, baietii adora lucrul asta. sa nu fii falsa asta e ideea mea. si eu te-as mai sfatui sa pui o anumita bariera intre tine si el si daca lui ii pasa o sa te intrebe de ce esti asa rece si distanta. sa tii minte ca daca el e in anul 3 posibil sa aiba si licenta asa ca sa nu il strezesi prea tare ca s-ar putea sa nu mai vorbiti deloc. aaa. si daca exista ceva intre voi, acea flacara nu trebuie sa faci nimic. toate vor veni de la sine. te puapcesc. multa bafta
Cand zici ca se va ocupa el de restul te referi si la locatie si la tema si flirt? Si oarecum nu l-am facut sa se simta prost cand l-am invitat la o pizza direct ca sa ma ajute cu tema? Altceva:la faza cu sarbatorile a ramas sa ne intalnim joia viitoare...