Mhai.de ce ati mai facut in luna asta daca stiai ca ai luat postinor? Cine stie ce s-o fi intamplat acolo. Contraceptivul de urgenta care l-ai luat functioneaza doar o data pentru contactu care l-ai avut, nu functioneaza si pentru contactele urmatoare.
Fa-ti un test de sarcina.
Probabil menstruatia ti-a intarziat pentru ca s-a dereglat din cauza postinorului. Nu cred ca ai motive mari de ingrijorare, dar fi-ti si voi mai atenti... fa un test de sarcina totusi... e vreo 5-10ron.
Sa imi zici ce ai facut. Te pup.Ai grija de tine:*
Fa-ti un test, nu avem de unde sa stim daca esti sau nu, gandeste inainte sa faci sex neprotejat.
Du-te la doctor(ginecolog)noi nu putem sa-ti dam rasppuns, nici macar nu neai zis cati ani ai
Pentru orice eventualitate, ia'ti un test de sarcina, nu se stie. Dar poate sa fie si dereglari de la postinol, poate ai racit...
Inclin sa cred ca esti sado-masochista, nu te supara dar daca chiar nu vrei sa ramai gravida, de ce nu va protejati? Chiuretajele si folosirea incorecta a contraceptivelor orale, te pun pe viitor, in linia intai a femeilor predispuse sa faca cancer genital. Du-te la un ginecolog pentru ecografie si sfaturi contraceptive.
Vezi ca postinoru ala se ia odata la 5 luni. dar protejati-va ma si voi. fa-ti un test si du-te la medic si ia anticonceptionale.
Am mers la farmacie si am intrebat... mi s-a spus ca e normal sa fie asa si ca sunt sanse sa nu-mi vina menstruatia 3 luni deoarece din cauza postinorului au aparut dereglari hormonale :*
KatiMe27 întreabă: