anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-mi place de o fata de la mine din clasa dar nu sunt sigur daca ma place si nu o pot intreba pe prietena ei fiindca ma place.
In ultima vremme a inceput sa gaseasca pretexe de a ma lua de mana.
Deci e posibil sa ma placa?

2 răspunsuri:
| ioanabanana a răspuns:

Este foarte posibil sa te placa. nu stiu ce varsta ai tu dar intuiesc ca esti micut. ce pot sa-ti zic... ia-o si tu de mana si pup-obig grin nu mai pierde vremea

| Shuellen a răspuns:

Hey esti un baiat micut asa-i? Daca te ia de mana si te trage dupa ea sa zic asa este un gest tandru prin care ea vrea sa iti explice ca te place. Daca maine=poimine vine la tine si te saruta pe obraz ia-o de mana si du-o intr-un loc linistit pentru ca fetelor le place sa fie singurele cu prt lor.Mai mult ca sigur te place mai ales daca te priveste in ochii sau clipeste des in preajmcazul tau te ia de manaa ta. Poate e mai timida sa iti zica chestia asta asa ca incearca prin alte metode sa te abordeze.Esti ca un portela sa zic asa la anisori tai sigur esti mititel pentru ca esti sensbil dar nu este nimic rau in asta.Acum la varsta aceasta sa iubesti pe cine nu e nimic grav pentru ca acum iubesti cu tot ce ai mai de pret cu inima si pui mult suflet intr-o fiinta care iti place atat de mult. Dar ai grija nu orice mare frumusete are un suflet nobil.Ai mare grija sa nu fi ranit pentru ca o sa treci greu peste asta.

Mult noroc cu respectiva fata.Este o norocoasa ca are incredere in ceea ce isi doreste si este si tandra daca veti fi impreuna sa ii zici ca te-a atras cel mai mult increderea ei in sine si ca este o fata minunata pentru ca a trezit atatea sentimente in tine
Pe curandbig grinenisa 12 anisori:d Te-am pupatbig grin