anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I need your helpppp! Buna! Am par PE fund crying (sa nu se creada ca am copaci big grin doar ca se vede crying ) si as vrea sa scap de el. Ce-mi recomandati? Crema depilatoare? Aparat de ras? Va rog raspundeti-mi big grin mersi frumos!

Răspuns Câştigător
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

De bun simt este in primul rand sa-ti dezvalui identitatea, adica sa te loghezi. Pe urma, chiar tu ai enumerat o serie de solutii, la care poti sa recurgi, evident, luandu-le intr-o anumita ordine. Nu in ultimul rand, iata ca ai gasit aici niste prieteni care te-au indemineat sa mergi la un cabinet. Deci, nu exista nici o problema, care sa nu aiba cel putin o solutie.

18 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Auzi, bai nene, da`... in ce contextu` lu` cultura te deranjeaza aspectu`?! Sau pe altcineva? N-ai foarfeci, nu esti flexibil, sau nu ai dexteritati? ce chestie, bai nene...

| Flav a răspuns:

Pai tinand cont ca n-ai cont creat, vorba cuiva de mai sus, chestie de bun simt, nu stii sa vorbesti civilizat, in loc de ce-ai zis tu, puteai folosi termenul ''posterior'', o sa te tratez cu acelasi respect : ia-ti o drujba si fa-ti curatenie!

| psiholoaga a răspuns:

Aparat de ras in niciun caz. Si nu sustin nici crema depilatoare. Ceara. Benzi cu ceara rece sau ceara calda. Roaga o prietena sau pe cineva apropiat sa te ajute sau mergi la un salon. Ceva mai scumpa tehnica asta, dar dureaza ceva pana creste. Asa ca o sa ai vreo 2-3 saptamani in care sa te bucuri de un posterior neted.tongue

cami
| cami a răspuns:

Aparatul, sau incearca cu cearahee hee

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Acelasi raspuns, mergi la un salon, e greu sa rezolvi tu mai ales ca e la spate.

eileen
| eileen a răspuns:

Cel mai bine mergi la un salon unde se face epilare definitiva si scapi de probleme jenibile pentru totdeauna.

| Linda a răspuns:

NIci eu nu m-as loga daca as avea o problema din asta. Deci e ok cum ai intrebat parerea mea.

auran
| auran a răspuns:

Cel mai sigur CEARA

daniela
| daniela a răspuns:

Chiar daca impune o programare la un coafor si timp mai mult pierdut ceara (si cea de unica folosinta in mod special) este sfanta

| afrodita17 a răspuns:

Nu e nici o rusine... cel mai bine este sa te duci la un salon...chiar daca esti baiat...nu esti singurul care ar face asta...am amici care merg la salon sa se epileze pe spate&co.si cum iti spuneam.recomadarea mea este sa te duci la salon.acolo te va ''rezolva''mult mai bine decat te poti face tu singur acasa...succes!

| joy a răspuns:

Nu-ti recomand aparatul, nu de alta, dar dupa spusele tale mi-e sa nu se impotmoleasca si sa-l strici. Mergi la un salon de cosmetica, e mai igienic si mai putin dureros... cel putin nu te chinui singur, te chinuie niste dre amabiletongue

| Pufulete666 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu te faci nu nimic daca nu vrei sa iti creasca mai rau, super ideea cu laser-ul dar este 30 euro doar pentru mustata, imagineazati cat este pentru o zona atat de mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai raman la salon.big grin Dar sunt curios daca as baga aparatu nu mi-ar creste mai apoi liane pe fund? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aparat de epilat devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa foloesesti aparatul de ras! paaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vei folosi crema, ceara sau aparat, o sa ai nesansa de a nu putea sta in fund o saptamana, mancarimi si usturimi.cu timpul o sa treaca, daca practici mai des, dar cel mai indicate sunt sedintele cu laser.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Pentru început mergi la un salon de frumusețe, îți faci epilarea dorită cu ceară și repeți operațiunea tot la salon până când ești pregătită să te faci singurică în intimitatea casei tale.
Exclus: lamă de ras, cremă depilatoare, ceară rece (în primă fază!).
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La salaon cu ceara am facut si eu greseala sa ma fac cu crema depilatorie si aparat de ras, chiar si cu braunul.Iti creste foarte repede.Asa mai bine iti obisnuiesti toate zonele corpului cu epilarea cu cearawinking