| Mindfulness a întrebat:

Ți se mai ridica nivelul politic daca te dai cu spray de ejaculare precoce? Câte pufuri e recomandat sa dai sub gland sa te țină? Un puf, doua? Care e cel mai eficient? Am văzut unul cu 38 de lei de 12 ml eficient pe eMag, mă gândesc să îl achiziționez. A folosit careva spray de genul? Sau ce mai știți eficient pentru ejaculare precoce sa își facă reped efectul ( termen scurt)?

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Pe forum ziceau ca e bun, 2 pufuri trebuie sa dai doar.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Dar,dar zicea sa îți speli juniorul după câteva minute după ce aplici eu nu știam de treabă asta, poate trece efectul de amorțite daca îți speli juniorul.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Climax control sunt bune dar sunt scumpe, 150 de lei, și efectul apare după câteva săptămâni, minim o săptămâni nu după câteva minute ca in cazul unei pastile sau acest spray

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Posibil, de treaba cu spălatul nu am auzit.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Pai nu sunt prea bune, tu vrei efect imediat, nu după o săptămână big grin

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

N-am folosit niciodata ca nu am avut nevoie de asa ceva, dar nu cred ca foloseste la ceva prostia aia...
Tu poti incerca dar nu cred ca te va ajuta!

| Mindfulness explică (pentru lpavel):

Ba da,am citit recenziile chiar sunt eficiente. Sunt cu lidocaina parca,doar ți-o amorțește, dar daca te dai puțin nu e o problema. Nu exista alta soluție daca ai problema asta, nici aia nu funcționează daca îți faci palmuela înainte de act. Noi care care avem emoții, anxietate noi avem problema asta, care suntem stresați.