anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I want some advices pls :d deci... eu de cand sunt mica am crescut printre baieti, si acum ca am crescut... mai mare happy sunt f baietoasa, vorbesc ca un baiat, ma port ca un baiat... mi-au spus mai multe persoane, si a inceput sa ma enerveze si pe mine... ce sa fac sa ma schimb? thx

Răspuns Câştigător
| bismark65 a răspuns:

Eu de mic am crescut inconjurat de animale asta nu inseamna ca acum ma comport ca atare

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sfatul meu este sa nu mai stai cu baietii.incearca sa iti gasesti prietene noi.atata timp cat vei fi inconjurata de fete iti va veni foarte usor.

| maryana5 a răspuns:

Awloo lolrolling on the floor si yoz la fel straight face dar incerc sa ma schimb si chiar da rezultatenerd-paih din cate am citit din comentariile celorlalti u trebuie sa petreci tmp k fete- pah nu e simplu deloc k prietenii tai(baietii) se vor supara o sa creada k te-au suparat etc.Asa k te sfatuiesc sa folosesti psihologia inversa! in loc sa scapi u de ei... fai(lol asa se scrie? scuzerolling on the floor )pe ei sa se plictiseasca de u k u sa-ti gasesti friends fete. well adica sa te fardezi, sa nu mai joci fotball sau alcvalaughing, sa fi mai sensibila(macar prefate) cand tipii din gask ta uj... dau o flegma sau vb urat(bine pote ai si gentlmans pe acoloo -asta nu se pune:-D)incerk sa zici" uhhh e dezgustator" asta merge intotdeauna:-D
ma bucur ca am putut impartasi experientzele mele:-)
peace! ^_^

| ramy_5584 a răspuns:

Schimba-ti anturajul... daca vei sta tot printre baieti iti va fi foarte greu sa te comporti altfel odata ce vezi in jurul tau acelasi comportament...iesi mai mult cu fetele. cel mai "usor" mod in care poti sa-ti schimbi comportamentul...sa te porti ca o fatabig grin

| RamonaMn a răspuns:

Daca ai crescut intr'un mediu unde baietii au facut parte din cercul de prieteni e normal sa ajungi sa te comporti ca atare. Sfatul meu este sa incepi sa te mai intalnesti si cu fete si eu iti garantez ca te vei schimba.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am copilarit alaturi d verisorul meu mai mare cu 3ani.pana in clasa a5a cand mi-am facut prieteni noi dar mai ales prietene.cum a zis si Ramona, daca vei incepe sa t intalnesti cu fetele mai mlt timp sigur t vei schimba.doar ai grija c prietene iti alegi...baietii sunt mlt mai d incredere. Distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu asa ai crescut nu cred ca are rost sa te schimbi total.incearca si tu sa schimbi limbajul, sa fii mai finuta, incearca sa schimbi doar ce ti se pare tie ca e gresit.nu trebuie sa te schimbi pentru ca asa zic altii. tu ai viata ta si o traiesti asa cum vrei.important este sa stii sa respecti si sa iti tii prietenii aproape.nu conteaza ca sunt baieti sau fete.in general fetele isi tradeaza prietenele.asa suntem noi. dar baietii nu barfesc si sunt foarte uniti, nu se tradeaza unul pe altul. cei care te apreciaza pentru ceea ce esti te accepta asa cum esti. cea mai simpla cale spre sentimentele astea ce tin de fericire este sa fii tu insuti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey :*. Deci in primul rand. te inteleg perfect happy. si eu eram exact la fel. Pur si simplu mi-am gasit prietene noi si am inceput sa imi pese mai mult de cum arat.Inca mai stau cu baietii si ma comport baieteste uneori. dar asta nu este o problema straight face. Pe bune :d.Cine te place te place asa cum esti.Trebuie insa sa nu exagerezi cu comportamentul baietesc si sa incerci sa iti faci si tu noi prietene. O sa vezi ca o sa iti placa sa stai si cu fetele.Succes si ai grija de tine happy.