Poti lua aminte la scenele de sex ale lui jesse jane si acolo ai ce invata cu siguranta. Sper sa te ajute sfatul meu.
Dc nu incerci outdoor saaau... pe zapada proaspata. Saaaaau pe acoperiiiiis in masina
Incearca un 69 in pozitia lotus.
Test your flexibility-ability, baby
Asta e un mod bun de a tine o fata langa tine. parerea mea e sa scrii alfabetu cu limba iar cand vezi ca o litera da rezultate la un anumit loc insista. ii va placea :p mult noroc
In primul rand urmariti impreuna filme xxl daca nu macar tu, de una singurica, desi indicat ar fi sa vezi ce l-ar incanta. M-am uitat cu iubitul meu si apoi, pe fiecare zi am incercat sa fac ce am vazut acolo. Ma refer numai la sex oral. Si crede-ma ca acum fac lucruri ce nu as fi crezut.
Alta solutie f buna... contribuie si tu in timpul actului sexual la propria excitare, masturbeaza-te in fata lui. Incet-incet iti va fi usor si va incepe sa iti placa.
Incearca o data, sa ai o mana calda si una rece... atunci sa vezi reactie... Si multe altele dar, din pacate nu as putea sa reproduc nimic aici. Multa bafta si lasa-ti imaginatia sa te guverneze in pat.