| Exilee a întrebat:

Ia stati asa, ca aduc un subiect mai "fierbinte",ciudat cum vrei sa-i spuneti, in discutie laughing

Deci, de ce persoanele frumoase, minunate din punct de vedere fizic (dar irational, fara 1 gram de cultura generala, mai cu vlaga-n ei) merita sa aiba parte de dragoste,pe cand cei urati sunt dispretuiti, aruncati la gunoi ( dar sunt destepti,rationali, morali etc...).

Adica, de ce nu exista egalitate-n iubire intre aceste 2 "categorii"? Mai mult, imi asum ceea ce spun si sunt foarte sigur ca cei urati, ( dar dotati d.pd.v. intelectual, timizi si rusinosi) sunt cele mai romantice persoane care ar fi putut sa existe. Intre noi fie vorba, daca esti urat ( dar inteligent laughing ), si iti vezi numai de treaba ta, fara a cauta scandal, de ce sa nu ai parte de iubire? Oricum, oamenii culti stiu ce este romantismul mai bine decat unul frumos la fizic.

Opinia mea.

Parerile voastre?

Ce contraargumente ( false) veti aduce?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Desi n-am fost niciodata frumoasa 9poti verifica in poza), am avut intotdeauna multi prieteni adevarati si iubiti la momentul potrivit. Sunt casatorita si sunt foarte iubita de sotul meu.
Dar asta se datoreaza faptului ca sunt amabila, vesela, prietenoasa, sincera, sar imediat sa ajut pe oricine, ofer mult si cer putin. Si niciodata nu m-am gandit ca merit mai mult decat primesc, intotdeauna am incercat sa ofer mai mult fara sa tin cont de cat primesc. Asta este adevaratul secret: daca esti egoist si iti pasa doar de ce primesti tu, vei primi putin si nu vei fi iubit. Daca oferi neconditionat ajutor, iubire, sustinere morala, materiala, pri munca, efort si intiativa, lumea te va aprecia si iti va darui mult. Dar regula este sa oferi tu macar de 100 de ori mai mult decat primesti

12 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

E gresit ceea ce ai spus. Faptul ca ies in Club sau merg la unul din ei acasa sa se uite la un film nu inseamna ca au parte de dragoste. Frumusetea este infinita. Mereu apare altul/alta mai frumo(a)s/a, deci exista toate sansele ca unul din ei sa se plictiseasca de celalalt. Concluzia este ca nimeni nu are parte de dragoste, pentru ca nu exista. Este vorba doar de o intelegere intre doua persoane, pentru a-si ocupa timpul / a-si ridica statutul social. (in caz ca o persoana nu doreste sa atinga unul din obiectivele de mai sus, atunci iubirea devine una neimpartasita)
E simplu

| Mădă0611 a răspuns:

"Ce contraargumente ( false) veti aduce?" laughing
Ti s-a intamplat vreodata sa nu iti placa o persoana, s-o vezi urata, si apoi sa iti placa, s-o vezi cea mai frumoasa? De aici trage tu concluziile.

| h3r a răspuns:

Nu mai înfierbântat deloc...

Nu există oameni urâți, doar oameni care nu sunt luați în seamă.
Sunt PRO referitor la mesajul tău, chiar dacă nu ai zis-o tu așa bine.
Toți avem dreptul la iubire, toți iubim...mai mult sau mai puțin.

Mergem după concepțile noastre, iubim necondiționat și nu ne luăm după ceilalți, chiar dacă nu suntem prețuiți așa cum suntem.
Suntem mai mult de atât!

| Exilee explică:

Nu vorbeam despre mine happy

| e7d7n7 a răspuns:

Simplu.
Pentru că orice om,nu contează dacă e fată sau băiat, la persoana de sex opus prima oară se uită la fizic! Nu-l atrage din punct de vedere fizic, nu iese nimic! Dacă îl atrage fizic, atunci începe să-i cunoască calităţile.
Deci fizicul e condiţia necesară, nu şi suficientă.
Şi dacă arăţi bine din punct de vedere fizic nu înseamnă neapărat că nu eşti inteligent. Generalizezi prost.

| madalinamadu a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi cel mai mult conteaza aspectul fizic, dar la un momendat cand te maturizezi si iti dai seama ca nu ai nevoie sa fie langa tine o persoana care este doar frumoasa vei cauta o persoana care sa aiba adevarata frumusete care nu consta doar in aspectul exterior.happy

| 26Geo a răspuns:

Pentru ca nimeni nu mai crede in iubire, totul se bazeaza pe frumusete.Doar pentru simplul fapt ca esti "diferit" esti pus la zis de ceilalti.Un baiat destept poate iubi o fata proasta si o fata desteapta poate iubi un baiat prost,de ce,fiindca dragostea nu tine cont de nimic, nu conteaza ca esti destept sau prost, frumos sau urat, conteaza sa va iubiti. Daca un baiat destept nu poate iubi o fata proasta sau o fata desteapta nu poate iubi un baiat prost, merita sa-ti pui intrebarea... oare cine e mai prost dintre cei 2? Daca iubesti, iubeste-l pentru ca e el/ea, nu pentru altceva sau cine vrei tu sa fie.Bafta

| Moora123 a răspuns:

Te simti complexat?

Nu stiu, este o intrebare ciudata.

De ce soarele rasare dimineata?

Daca vrei neaparat un raspuns, noi ca specie am evoluat si mare parte din sistemul nostru de atractie si sexualitate se bazeaza pe aceasta evolutie.

Ex: femeile cu sanii mari sunt mai atractive deoarece teoretic ofera sanse mai mari de supravetuire copiilor lor.

Dar acum... de ce sa fim ipocriti?

Banuiesc ca in clipa in care esti urat dar rational si inteligent, iti doresti si o tipa trasnet, nu?

Acestea sunt standarte duble. O tipa frumoasa vrea pe cineva pe masura ei. De ce? E treaba ei.

O tipa nu tocmai frumoasa a sa mai faca compromisuri.

Si chestia asta ca X sau Y, generalizarea ca o categorie este mai romantica sau iubitoare decat celelalte mi se pare o tampenie.

Hai sa-ti zic ceva. Sunt baiat. Am vazut cateva prietene cu asa zi-si baieti simpli si timizi si romantici. Le-a facut zile fripte. De la gelozie la lipsa de incredere la comportament irational, a fost oribil pentru ele.

Asa ca ceea ce spui tu "oamenii cultii stiu..." mi se pare cea mai mare tampenie care am auzit-o vreodata.

Nu prietene. Oamenii cu experienta in dragoste, stiu ce este dragostea. Faptul ca ai citit trei carti la viata ta nu te va face un amant mai bun. Faptul ca ai avut experienta cu 15 fete, da.

Iar despre romantism, o persoana care se iubeste pe ea insusi a sa fie mult mai romantica decat una care are o imagine de sine proasta.

Asa ca lasa generalizarile ca eventual a sa jignesti pe cineva si a sa primesti una peste cap happy

| Havok83 a răspuns (pentru Moora123):

Daaa ma si el e chiar asa prost sa te creada.Ce conceptie filozoficarolling on the floor

| Nyxi a răspuns:

Frumusetea este un termen efemer, cine a spus că cei urâti sunt dispretuiti? de ex iubitul meu are si ochelari si aparat dentar si ce nu vrei dar este foarte inteligent si il iubesc nespus, nu spun ca eu sunt vreo frumusete rară happy

| Exilee explică (pentru Nyxi):

Frumos raspuns.

| Nyxi a răspuns (pentru Exilee):

Mulțămesc.:*