anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ia ziceti-mi si mie cum sta treaba cu durerea asta a testiculelor in timpul excitariibig grin ca am tot vazut intrebari si vreau sa ma lamureasca cineva care stiewinking

5 răspunsuri:
| annushk a răspuns:

Exista doua mari tipuri: cele de la nivelul penisului si cele din momentul ejacularii. Primele pot aparea din cauza maladiei Peyronie (curbarea anormala a penisului data de o cicatrice a tesutului erectil. Cicatricea impiedica indreptarea penisului, iar curbarea este mult mai evidenta in timpul erectiei) si in acest caz este necesar un tratament chirurgical. O alta cauza o poate reprezenta fimoza (preputul este prea stramt pentru decalotare si din aceasta cauza tesuturile din jurul glandului se pot inflama si infecta). Durerile penisului pot semnala prezenta cancerului de prostata (in general dupa 50 de ani). Cat priveste a doua categorie, durerile din momentul ejacularii, ele pot indica o infectie a uretrei (uretrita, o boala cu transmitere sexuala), o infectie urinara, mai rar o infectie a spermei (chlamydia este bacteria cel mai des intalnita si o putem depista rapid daca si partenera are dureri pelviene).

| Liada a răspuns:

Foarte interesant...as vrea sa stiu si eu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma refer ca baiatul e lasat neterminat si cica il dor testiculele, asa am auzit.

| catthshshshs a răspuns:

Acelasi lucru l-am auzit si eu, il dor daca ramane "neterminat". E ca un fel de frustrare pentru el si nu e bine deloc.Banuiesc ca e un fel de "presiune" care asteapta sa iasa la suprafata si nu i se permite.De asta doare.

identitate
| identitate a răspuns:

In timp ce faci sex te exciti si spermatozoizii tai se pregatesc sa-si ia zborul.Cu cat dureaza mai mult cu atat se aduna mai multi spermatozoizi. Daca nu ejaculezi o sa te doara, probabil pentru ca spermatozoizii de ciuda ca i-ai pacalit iti dau suturi in testicole happy
Depinde de cum te obisnuiesti. Daca esti obisnuit sa ejaculezi de fiecare data cand faci sex o sa te doara daca nu se intampla. Daca esti obisnuit sa ejaculezi rar nu o sa te mai doara niciodata. Spematozoizii nu se mai razbuna ci ies de plictiseala si resemnati atunci cand urinezi.Se opreste urinarea pentru care de altfel ai mers la baie si ii vezi pe ei cand ies...