Nimeni! E ceva banal de firesc! Sau, altfel spus, "Ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu!".
Bucura-te cand poti aprecia ceva fain si care iti mai si stimuleaza secretia de endorfine!
Femeia are tot dreptul sa se imbrace la fel tot timpul, asa cum ii place, indiferent daca e casatorita sau nu. Daca te opresti doar la trezirea instinctului nu exista nici un vinovat. Daca treci la fapte unii o sa spuna ca ea e curva, altii ca tu esti dobitoc ca te-ai bagat, altii ca amandoi.Nimeni nu spune insa (aproape nimeni, eu cel putin spun ) ca vinovat e barbatul femeii. Daca el facea tot ce trebuia nu se ajungea acolo.La fel se spune si in cazul "relatiilor serioase". Exceptand femeile barbatilor din familie, toate celelalte sunt femei indiferent de stare. Femeia nu apartine nimanui, e a celui care e mai bun, care o merita mai mult!Daca ma opreste vreodata ceva e simpatia intamplatoare pentru "el", niciodata simtul "moralitatii".
Daca esti casatorit... tu esti vinovat!
p. s.
Vinovat ca iti inseli nevasta, nu pentru ca faci sex cu cea casatorita.
"Si nu ne duce pe noi in ispita" spui cand (si daca) spui "Tatal Nostru", nu unei femei! Daca nu te duce in ispita nu e femeie.Daca ii interzici nevestei sa se imbrace provocator ca sa nu o vada (si sa o vrea) si altii, o sa renunte sa mai faca ceva ca sa fie ispititoare si pentru tine.Mai bine o lasi sa se imbrace cum are chef si nu o sa te mai uiti la picioarele nevestei altuia, ci la picioarele nevestei tale.
Tu, evident. daca esti casatorit si iti iubesti nevasta, niciuna nu ar trebui sa ti se para mai buna ca ceea ce ai acasa
Nu esti tu vinovat. Femeia! Ea ar trebui sa nu-si arate formele la toti. Nu este moral! E normal sa iti zboare mintea cand vezi. Nu? Dar daca iti controlezi gandurile este foarte bine
@tipu.Chiar merita sa treci peste orice? nu crezi ca atunci cand iubesti o persoana trebuie sa o respecti? ti s-ar parea corect ca intr-o zi sa te indragostesti si tu de o fata, sa pui suflet si ea "sa treaca" peste tine si peste ceea ce tu simti? nu cred. mi-e mila de fata care iti este sau o sa-ti fie odata iubita sau poate chiar sotie.saraca
beausingurlamasamea întreabă: