Oooo daa, sa nu uiti sa ii zc sa isi puna o dorinta!
Hei nu mai fi naiva, adica sti bine ca maj baietzilor acolo ajung, sti tu ceea ce difera fata de ceilaltzi este timpul! Bine noi ne intaratam foarte repede! Si greseala ai facutoo tu incearca sa mergi mai cu slow, adica sunte-ti de cateva zile si tu deja ai dormit la el, ce crezi ca ii zbarnie lui in cap? iti zic eu sex sex sex sex., e km greu sa te abtzi sa nu te dai l o fata pe care o placi, si mai ales daca doarme cu tine in acelasi pat , majoritatea baietilorreactioneaza asa! Incearca sa prinzi ideea : daca te place, te vrea si stie ca nu il lasi sa treaca mai departe. inseamna ca te va astepta si te va intelege asta daca tine la tine! Daca nu se vede asta la el, orice fata care se lasa abordata, si ii se mare lui mai dulceaga, va incerca norocul si la ea! Mai sunt si alti baieti care te plac, si etc! trebuie sa fiti pe aceeasi unda! Sunt fete care si-0 trag apooi dupa apare monotonia, nu mai vede cv atractiv la el, asa facem si noi tu trebuie sa observi partea buna, si el la fel! succes
Mda si u ce ai de gand acum sa te lasi batuta si sa faci sex cu urmatoruu? Daca intr-adevar te iubesc nici nu ar trebui sa-ti spuna ei tie asta;-s vine de la sine cand amandoua persoana simt asta nu q bayatuu vrea sa o faca. Decii frumoasoo u lasa-i p`aia cu secsu lor si cautati unuu care intr-adevar sa tina la tine >
Sex-ul nu este un lucru rau daca il faci cu cine trebuie si la timpul potrivit. Majoritatea baietilor in adolescenta vor mult si sunt disperati, dar o sa treaca si o sa realizeze ca nu vor obtine nimic in felul acela.
Revenind la problema ta, un sfat pe care il am pentru tine este sa eviti momentan baieti pentru a-ti reveni. Nu toti baietii sunt asa, eu unu nu stiu ce au cei care au fost cu tine in cap, in loc sa se gandeasca la o relatie frumoasa care macar sa dureze putin, au stricat-o prin comportamentul lor pervers.
Eu am trecut prin adolescenta si stiu ce m-a dus si pe mine capul .
P.S : Evita-l! este un tip cu doua fete, un parsiv. Concentreazate pe scoala, pe prietene, pe ce iti place sa faci.
Ai grija de tine.
Eu una vreau sa te felicit pentru taria ta. Pentru faptul ca desi tii la el, te-ai atasat de el nu te lasi orbita de cuvintele si gesturile lui. Nu zic ca sexul e ceva rau dar trebuie sa fii pregatita pentru a-l practica ca sa zic asa. Stii baietii sunt morti dupa fetele care cedeaza greu. Fii una din acele fete, ferma pe pozitie si o sa ai foarte mult de castigat. Is curioasa ce varsta ai? Pustanii si baietii astia fara creier faptul ca nu faci sex cu ai dau liber si-i `doare la basca` dar crede-ma iti vorbesc din experienta proprie. altii or sa aprecieze foarte mult felul tau de a fi, de a nu ceda din prima si dovedesti a nu fi una din pustoaicele alea fara creier din zilele noastre care o fac la 12 ani pentru ca pur si simplu a vrut prietenul. Felicitari si tine`o tot asa parerea mea, baieti sunt si crede-ma ca tipul la care tii o sa se intoarca el la tine singur. O seara faina!
Pai asta e problema... parerea mea.La varstele fragede copii au nevoie multa de sex si senzatii tari si nevoie mai putina de iubire si alte vrajeli de genul.Nu poti vorbi de iubire pana nu faci sex.Asta e firesc.Asa ca nu astepta prea mult sau daca inca nu esti "pregatita" distrage-i atentia de la asta.
Tipul e un idiot Pe scurt, iti spun sa nu iti mai pierzi timpul cu el. Ce daca el e primul care te-a atins? A fost primul, si cel mai prost vor fi altii mai buni.
Gura dumneavoastra adevar graieste! 10 dom-le!
AndrewTate7789 întreabă: