| Tmcn a întrebat:

Iar am probleme. Nu mai înţeleg, pare să ţină la mine,dar se supara des. Trebuia sa merg cu o prietenă la o petrecere şi m-a anunţat din start că nu poate să vină. Bine, ea e cam petrecăreaţă de fel, dar cred că mă ştie destul de bine ca să ştie că ştiu când să spun nu. El s-a enervat pe ea, a făcut ceva urât şi nu îmi mai răspunde. Ce să mai cred?

5 răspunsuri:
| danden a răspuns:

Deci,trebuia sa mergi cu o prietena la o petrecere, dar prietenul tau nu e de acord si acu nu iti mai raspunde?

| Tmcn explică (pentru danden):

Da,pe scurt cam asta e.

| danden a răspuns (pentru Tmcn):

Daca nu iti raspunde nu mai ai ce sa faci, dar daca iti raspunde incearca sa ii explici ca nu te poti separa de lume si sa fi numai cu el. Acuma sper ca nu exagerezi si tu cu statul la cafele cu ea si sa iti ignori iubitul. Fa un pic de echilibru in timpul pe care il petreci cu prietena si iubitul. Aaaa si era sa uit, cel mai important spune-i iubitului tau sa aiba incredere in tine

| Tmcn explică (pentru danden):

Stau destul timp cu el, nu are de ce să se supere. El crede că dacă merg cu ea, mă voi prosti cu ieşitul în cluburi şamd.

| danden a răspuns (pentru Tmcn):

Stiam eu ca asta e,nu are incredere suficienta in tine. Demonstreaza-i ca poate avea incredere, eventual mai cheama-l si e el din cand in cand si ce e principal, musai sa vorbiti deschis pe subiectul incredere si spune-i ca ti la el si e important entru tine sa inteleaga ca mai trebuie sa iesi si cu fetele din cand in cand. Si la mine a durat ceva pana sa il fac pe al meu barbat sa inteleaga ca o zi pe saptamana sunt cu fetele in oras/cafenele/cluburi si ca el poate sa faca la fel. De exemplu, aseara am iesit cu fetele si el in seara aceasta a iesit, probabil acu e prin ceva club laughing