Diana,incearca sa ii explici ce ai pe suflet ce ne-ai spus noua acum spune-i si ei, eu cred ca e cel mai bine sa fi directa cu mama ta.Mult succes.
Salut! Iti sugerez sa-i spui de ex. in timpul unei certe ca si tu ai ceve de spus.Iar apoi ii zici tot ce ai tu pe suflet.Sti.nu-i bine sa fii inchisa in tine! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Am incercat sa-i spun ca-mi pasa, ca nu sunt indiferenta.Dar ea tot nu crede, crede tot ce zice ea.Nu zic ca eu n-am gresit deloc, dar sincer.ea vine de la servici cu nervi, lucrand cu o nebuna care o terorizeaza cu acte si chestii de astea.si cred ca de aia. Apropo,imi tot reproseaza ca mi-a luat haine de milioane, si nu a zis nimic si ca pe mine ma doare in "cur". Nu stiu ce sa mai cred, cred ca cedez.jur!
Diana stiu prin ce treci :\ incearca sa-i areti: uite mama vezi carnetu asta invat ma stradui din greu sa-ti arat ca invat si ma chinui sa nu pierd nimic din copilarie, crezi ca certurile dintre noi ne ajuta? ai putea sa-i spui ca, chiar tii la ea pentru ca ea a facut ce esti tu acum.Si...sincer bravo tie Diana pentru rezultatele alea
Sper ca ai sa reusesti sa te impaci cu mama ta.
Bafta multa!