| anonimul a întrebat:

Iar cumparat tampoane de dragobete iubitei mele si mi-a dat papucii... ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

Poate nu i-ai luat de care vroia ea.
Serios vorbind, cred că era în stare singură să își cumpere produse pentru igienă personală. O floare era suficient. laughing

40 răspunsuri:
| NicoLLe_5415 a răspuns:

laughing U nu ai alt loc in care sa faci caterincalaughing Cati crezi ca o sa te compatimeasca pentru asa cevalaughing)rolling on the floor si daca pri absurd ar fi adevarat " Unde dracu ti a fost capu"?laughing

| BlugiStramti a răspuns:

Cumparai ceva de aur/argint...

| i44na a răspuns:

Dupa parerea mea e un cadou ciudat...
trebuia sa ii ei ceva mai. nu stiu... niste cercei de aur sau argint, un colier de ex
incearca sa vrbesti cu ea sa-i spui ca ai gresitn si ca tu chiar ti la ea chestii...

| dany_6773 a răspuns:

U esti nebum werolling on the floor) oricum misto fazalaughing

| GenetiX a răspuns:

Eu zic ca i-ai lansat un test extraordinar. Bravo tie. Tocmai a cazut testul. Asa considera. Eu daca i-as lua femeii cu care-mi impart timpul asa ceva, cel mult ar face-o gluma.

| Chox a răspuns:

Ce's frate cu toate intrebarile astea puse la caterinca? raised eyebrows

| DjCurca a răspuns:

Cumpara-i o floare apoi spune-i cat de mult o iubesti.si nu ii mai cumpara cadouri stupide cum ar fi tampoanele.pentru ea a crezut ca a fost o gluma., dar cand a vazut ca e adv. serios cred ca si eu daca eram fata iti dadeam papwci!

| Maddalinapunct a răspuns:

laughingrolling on the floor pai si normal. de dragobete?laughing crede-ma si ea avea bani...e ca si cum ai jignit-o

| DarkBlood32 a răspuns:

Da-mi id-ul ei să-i spun că de ziua ta să-ţi cumpere prezervative.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tampoane?! straight face

ciudath. de unde ti-a venit ideea?laughing

pai daca ti-a dat papucii incearca sa vb cu ea si cumpara`i ceva care sa se merite big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba omule u esti intreg la bila? Cum pusca mea sa-i cumperi asa ceva unei fete? crezi ca o fata nu-i in stare sa-si ia singura in loc sa-i iei ceva calumea o cutie de bomboane ceva u ii iei tampoane acu poti sa ti le bagi tie in gura ca aia ti-a dat verde rolling on the floor