| Alinutza_8819 a întrebat:

Iar i'am auzit vocea.Si iar am uitat de tot ce vroiam sa fac sa il uitcrying. Nu pot trai fara el il iubesc prea mult de ce nu pot uita amintirea luicrying. Oricum la telefon am incercat sa fiu foarte indiferenta.PEntru ca eu eram in conferinta cu el si iubita lui sadcrying. Si eu cum ar fi el tacea din gura si asculta.Numai eu si iubita lui vorbeam.Si eu i-am zis doar pa si buna atat.Numai el se baga cu mine in seama nu stiu eu inca simt ca el mai simte ceva pentru mine da cred ca mai mult tine la prietena measad. Si nu stiu din tot ce va zisei credeti ca el mai tine la mine sau o iubeste pe prietena mea.Stiu ca o sa ziceti ca nu ar trebui sa ma bag in relatia lor da chiar nu fac asta numai prietena mea a vrut sa ma bage in conf cu el.Si oricum eu am incercat sa fiu indiferenta saia rat ca nu mai simt nimic pentru el credeti ca am facut bine ca n-am vb cu el credeti ca si'a dat seama ca nu mai simt nimic pentru el sau si'a dat seama ca fac asta doar sai arat lui ca nu ma mai intereseaza persoana lui...Va rog ajutati-ma. A si mai am ceva de zis credeti ca prietena mea m'a bagat in conferinta doar sa ma oftice sau sa vada daca mai simt ceva pentru el

Răspuns Câştigător
| alina44 a răspuns:

Poi... daca fata asta ti-ar fi prietena, nu te.ar fi bagat in conferinta sa te ofticehappy apoi, ceea ce priveste povestea cu baiatu` asta.eu zic sa uiti pentru un moment ca el are prietena si sa il intrebi daca ar vrea sa intalniti. apoi, daca el accepta, eu zic sa nu te mai feresti si sa-i spui in fata, direct, ce simti. O sa aprecieze faptul ca ai avut curaj sa ii spui ii fata si poate, cu putin noroc, si el mai tine la tinelove struck daca te place bine, daca nu, nu. asta e viatahappy dar trebuie sa stii ce ai de facut.asta e parerea mealove struck succes>big grin

5 răspunsuri:
| MariusPopa a răspuns:

Hmmm. Foarte ciudat. 1 eu nu intram in conferinta. 2 daca te-a sunat sau l-ai sunat sau nu stiu cum de ai intrat tu in conferinta ca aici este cheia problemei.Depinde cum ai ajuns tu in acea conferinta. Daca el te-a bagat...atunci numai tine la tine. Daca iubita lui te-a bagat... a facut asta sa te oftice. Orcum in orce situatie iubita lui nu iti este prietena asa cum o numesti tu.

| Alinutza_8819 explică:

Nu el ma sunat...eu am sunato pe prietena lui sa vb cu ea si ea a zis hai sa il bag si pe dragos in conf si atunci a intrat si el si eu i-am zis buna si face el buna si dupa aia ma intrebare ea ce fac si eu i-am zis bine uite imi aprind tigarea si face el ca nu-s tiai ca tutunul dauneaza grav sanatati si atunci i-am zis eu ba da draga stiamwinkingsi atunci na mai zis nimic si statea si doar asculta ce vb eu cu gajicasa cryingsi nu-s ce sa cred credeti cai mai place de mine sau doar se poarta normal pentru ca o iubeste pe ea crying

| alina44 a răspuns:

Daca nu te mai placea, nu te baga in seamahappy doar asculta sau chiar isi ruga prietena sa te scoata din conferintawinking eu zic ca inca te place:*

| Alinutza_8819 explică:

Dupa ce am vorbit cu ei in conferinta...am vorbit cu un prieten a doua zi.Si mi-a zis ca era suparat si l-a vazut ca bea.Si baiatu asta la intrebare de ce bea si a zis ca nu cred ca conteaza pentru ca pe ea chiar nu o mai intereseaza de persoana mea.Credeti ca era vorba despre mine straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era prietena ta buna, nu cred, ca facea asa ceva. dar nuju de ce s-a baga in relatia voastra, lupta pana la capat si-o sa fie din nou al tau, eu iti tin pumnii pa pa kiss :-p