El a zis ca atat timp cat sta cu mine nu are gand de impacare cu fosta, dar deodata ce o sa-i spun de pauza aceasta poate se impaca cu ea pentru ca a iubit-o mult, de altfel si pe mine.
Ce face? daca tru ai probleme si vreo o pauza el da fuga la fosta? ma lasi! nu te iubeste daca zice asa ceva.normal ca tu te`ai speriat cand ai auzt asta si nu mai poti actiona logic.dar e un nesimtit mie asa mi se pare...si daca tu esti o fata desteapta lasa`l!
Ma gandeam sa stam separati o luna, doua sa-i demonstrez mamei ca el tine la mine sa ma iubeste si ca ma va astepta pana cand mama va fi de acor cu relatia, dar mi-e frica de fosta.
ha? adica si tu vrei sa te desparti de el o luna doua? tu stii ce inseamna asta? ok,"o luna doua" nu`i mare lucru imedita trec, dar sa stai atat departe de el...fi sigura ca ti se va parea o eternitate daca`l iubesti.si sa stii ca 5 luni nu e cine stie ce.normal ca te-a asteptat, daca tine la tine.o colega de`a mea are iubit de un an(deci 12 luni).ea are 19 ani si el 21 (jumate apropae) si nu i`a cerut niciodata, nici nu a pomenit de sex! e un baiat cum rar gasesti, se poarta cu ea extraordinar!(ce`i drept au o relatie cam monotona dar asta`i alta poveste). ideea e ca daca a stat dupa tine 5 luni nu inseamna ca te iubeste enorm. iar daca iti e teama de fosta, iar el a zis ca daca il lasi se impaca cu ea, e clar ca nu a uitat`o definitiv.pacat,ai pierdut timpul. poate are dreptate mama.hai ca nici tu nu il iubesti chiar atat de mult din moment ce te poti gandi sa stai 2 luni departe d el!
1 ca sta la tara nu inseamna ca nu se stie comporta
2 ca nu a luat bacul nu inseamna ca ii prost numa nu ii place cartea dar de aia sunt lucruri la care il duce capul
3 unoeri parinti aduc decizi gresite
4 daca tu il cunosti si sti cum ii nu asculta de mama fa cumva sa se impace cu gandul ca el te vrea si tine la tine
5 daca il vrei cu adevata lupta pentru el
6 eu am pierdut o pretena de-a mea din vina lui maicasa
7 eventual fa o pauza mica de 1-2 saptamani cu el nu prea lunga ca poate se va impaca cu gandul ca nu il vrei sa ceva de genul
8 grija mare cu parinti ca pana la urma lor le poti multumi tot
Buna. daca tu tii la el si e un baiat bun de ce trebuie sa va despartiti? eu sincer nu as asculta ce ar zice mama...tu stii mai bine daca merita sa te certi cu maicata pentru el.
Ce? Daca nu a luat bacu inseamna ca e prost? Pai daca il iubesti cu adevarat ar trebui sa lupti pentru voi si sa nu lasi pe nimeni sa va desparta...