Cred ca esti foarte geloasa aproape fara nici un motiv. Sunand'p pe prietena ta nu inseamna ca era interesat de ea, inseamna doar ca se interesa de tine. Sfatul meu e sa incerci sa iti controlezi cat de cat gelozia. La un moment dat, prietenul tau s-ar putea satura sa nu ai incredere in el.
Oricum, revenind la subiect, cred ca ar trebui sa il suni. Nu se merita ca o relatie sa se termine doar din cauza unor mici neintelegeri. Sunt sigura ca multe din lucrurile pe care le-ati spus cum ar fi "sa nu ma mai suni" sau "nu cred ca o sa mai vorbim" au fost spuse doar pe moment, fara sa le credeti. Deci.suna'l :*
Pai sincer, in cazul asta tu esti vinovata, nu trebuioa sa vorbesti asa urat cu el, esti prea 'rea'. Sunal, sau iesi la o plimbare cu el si cerei iertare, zii ca erai prea suparata si de aia asa ai vorbit, impacativa, ca ar fi pacat de la o prostie sa nu mai vorbiti.Bafta :*
Raspuns: DA suna-l. creere=ti scuze, recunoaste ca esti geloasa si spune-i ca esti asa pentru ca il iubesti. apoi va impacati si o fi bine zi tu ca nu-i asa. se mai intampla stai linistita:*
Depinde cat de mult ti la el eu sincer sa fiu in locul tau l.as suna pentru ca v.ati certat dintr. o prostie si nu cred ca e chiar atat de suparat pe tine odata ce a zis sa nu il mai suni dar mai vorbiti nu stiu fa ce vrei asta e parerea mea :d
Ar trebuii sa-i explici ca te simti vinovata pentru simplul fapt ca i-ai vorbit asa...Ar trebuii sa-l suni, sa discutati calm si deschis! Sa clarificati ceea ce este neclar intre voi...si dupa aceea trage-ti o concluzie, veti revenii la aceleasi sentimente sau va veti despartii!?
Nu fi indiferenta cu el ...il doare! Daca nu va raspunde dai un sms cu tot ceea ce te macina pe tine, fi sincera cu el! Daca te iubeste cu adevarat te va intelege!
Aveti grija de voi si sa aud vesti bune! ^_^
O zi faina in continuare!