Eu cred ca te place... daca nu te placea nu mai tinea legatura cu tine si nu te mai ajuta. Mai vorbeste cu el pe mess si vezi ce iese
Bafta
E inutil sa-ti mai spun ca ai relatat foarte frumos povestea, ai pus-o intr-un ambalaj frumos, dar nu stim ce se ascunde de fapt sub el. Din partea ta clar sunt sentimente, insa el... s-ar putea sa-i placa de tine si... atat. Insa s-ar putea sa ii fi picat cu tronc, si sa vrea mai mult de la tine, dar nici el nu stie cum sa ti-o spuna.
Personal, daca as fi in locul tau, as incerca, prin diferite subtilitati, sa aflu ce crede el despre mine. Ai putea sa-i faci cunostinta cu o prietena de-a ta (sub pretextul ca vreti sa vorbiti face-to-face mai multe despre aparatul respectiv, ca esti decisa sa-l cumperi si o iei si pe prietena ta, pretextand ca vrei sa te sfatuiesti cu ea, etc) si o pui ca mai tarziu sa il intrebe daca te place SAU i-o spui direct. E metoda cea mai usoara atat pentru tine, cat si pentru el. Astfel, puteti afla daca are rost sa va pierdeti timpul, macar sa stiti daca e vreun foc din care poate iesi fum. Treci peste rusine si toate cele, in situatia de fata ai nevoie de putin tupeu, altfel n-ai sa lamuresti curand situatia doar gandindu-te si analizand fiecare gest al lui ca sa-ti dai seama de ceea ce simte! Sunt niste ani diferenta, dar cu timpul, nu vor mai fi atat de vizibili. Cu cat este mai matur, cu atat mai bine! Trebuie insa sa pastrezi un ochi vigilent, poate e genul de mielusel care se transforma in lup, poate are "alte" interese in ceea ce te priveste, nu poti cunoaste niciodata in totalitate un om!
Succes, pa-pa!
Pai la cate ai spus tu aici, ar da semne ca te place, dar poate nici el nu stie cum sa iti spuna...nu stiu ce sa spun, vorbeste cu el, intra in viata lui intreaba`l niste chestii din care sa`si dea seama ca iti pasa de viata lui:*
Frumoasa povestea, eu zic ca da te place, din ce ai descris u acolo sigur s-a gandit si el cam la acelasi lucru ca tine dar poate ii e frica sa faca el primul pas, poate fi din cauza ca e el asa mai timid sau poate din cauza ca el are 27 si u 18 si se gandeste ca l-ai respinge, eu zic sa il studiezi sa vezi daca e vreo fata de care ii place si sa fie asta motivul pentru care el nu zice nimic, daca nu este pai atunci nu mai astepta, ia-ti inimioara in dinti si spune-i tot, ca iti place de el si vrei sa stii daca ati avea sanse sa fiti impreuna,
daca nu faci u asta si probabil no o sa faca nici el din anumite motive mai tarziu o sa regreti pentru ca nu o sa stii niciodata daca ar fi fost DA sau NU.
Mailu` meu zice -> Daca stii sa-i raspunzi, iti ia mai putin de 5 minute sa o faci!
dar mi. a luat cam 15 min sa citesc.
eu cred ca te place, daca nu te.ar placea nu s.ar mai fi implicat in problema ta recomandandu. ti un docter etc. eu cred ca a folosit motivul cu doctorul ca sa te vada.
diferenta nu e asa mare, daca il placi ar trebui sa te pui pe treaba.