anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iata povestea mea, sper sa ma puteti ajuta deorece imi este greu.Am fost cu iubitul meu 2 ani, a fost primul baiat din viata mea.In aceasta perioada se intalnea cu altele, a dat in mine, ma obliga sa fac ceea ce nu vroiam, si imi interzicea efectiv totul dar erau si momente superbe.Mereu l-am iertat cu el ma simteam cel mai bine nu imi mai place niciun baiat.Pana cand a aflat mama mea totul mentionez ca il placea foarte tare si avea incredere si mi-a interzis totul.Am continua sa fiu cu el pe ascuns dar de vreo 2 saptamani ne-am despartit.Am incercat sa vorbesc astazi cu el si mi-a spus ca nu imi simte lipsa, ca sunt o oarecare pentru el si m-a durut foarte tare.Am incercat sa ies cu altii dar nu imi mai place niciun baiat.Va rog ajutati-ma cu un sfat.

Răspuns Câştigător
| whoocares a răspuns:

Fa ce iti spune tie inima. Nu te lua dupa "TPU" oh go on aici isi da fiecare cu parerea. toti zic " lasa-l"," desparte-te de el". dar sincer acum, cati dintre noi chiar ar face asta, in situatia data? eu sincer nu stiu daca as putea.happy Fa ce consideri tu ca e mai bine, iar daca gresesti asuma-ti greseala, pentru ca e a ta. Si vezi partea buna a lucrurilor: alta data nu o sa mai faci la fel. Te pup

7 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Eu cred ca esti masochista. Nu poti sta cu un asa hal de, sa-i zic "om"? Tu crezi ca mama ta iti vrea raul? Te inseli amarnic si probabil sau nu probabil, mai mult ca sigur vei regreta ca nu ai ascultat-o! Trezeste-te! Exista milioane de baieti si sigur unul e jumatatea ta. Dar nu asta de il tot ierti tu! Pacat!

| kirin a răspuns:

Sfaturi nu cred ca is de spus.dar ceea ce trebuia tu sa faci din prima clipa cand dadea in tine si te obliga la ce ziceai u.trebuia sa il lasi.mai ia-ti timp.stai si fara prieten 1-2 luni.ca o sa treaca.si incearca sa nu ai prin preajma obiecte sau convorbiri pe mess etc cu el pentru a putea uita putin.si un mic sfat pentru toate fetele in situatia in care baieti isi bat joc de voi.NU FITI PROASTE.nu stati sa dea un animal in voi sa va spuna ce sa faceti.voi sunteti superiori barbatilor asa ca good luck data viithappy

| DeeaMarry a răspuns:

Ai trecut prin o experinta destul de urata, e normal sa nu vrei sa te implici intr-o relatie la atat de scurt timp.
E clar ca baiatul ala nu te merita. Eu daca as fi in locul tau, as regreta doar proasta mea alegere, nu si despartirea!
Sunt sigura ca, in timp, o sa gasesti un baiat care sa te merite cu adevarat!
Un sfat: Nu te mai lasa niciodata calcata in picioare! Daca tu nu te respecti, nu te va respecta nimeni!

| doc69 a răspuns:

In primul rand trebuie sa reaalizezi ca s-a folosit de tine doar pentru ca sa isi satsifaca nevoile.In al doilea rand sa realizezi ca ai pierdut timpul cu cineva care nu te respecta.In al treilea rand sa te gandesti ca nu e singurul barbat de pe lumea asta cu care te poti simti bine facand sex. Dupa ce intelegi asta, invata sa te iubesti pe tine si apoi sa acorzi iubire celui care iti demonstreaza ca vede mult mai mult in tine decat o simpla partenera de placere.In rest poti sa ti-o tragi cu cine ai chef si ti se pune pata

| Giutsa a răspuns:

Buna Ely. Eu una sincer cred ca ar trebui sa il lasi in pace. Odata ce un baiat iti spune ca pentru el esti o oarecare nu are rost sa mai insiti sau sa tragi de el pentru ca este orgoliul tau la mijlo. Si nicio femeie/fata nu ar trebui sa ii permita vreunui barbat /baiat sa dea in ea. Pe tine te tineau lenga el momentele frumoase dar gandeste`te si la momentele urate. Odata ce il ieriti inseamna ca o sa faca iar si iar si iar acelasi lucru`. Parerea mea este sa il lasi in pace pentru ca nu este singulul baiat din lume. Stiu ca nu asta ai vrut sa auzi dar asta este sfatul meu sincer!

| Giutsa a răspuns:

Dar na. Degeaba incercam noi sa iti dam sfaturi aici. Din cate vad ai ales ca ``rasp castigator`` ceea ce ai vrut sa auzi. Am citit ceea ce ti-au spus si celelalte persoane. Sfaturi bune. Si tu ai ales varianta data de Shorty_7409 care e ceva de genu ``trimite`i msg cu te iubesc ca faci bine`` in fine. E treaba ta ce faci. Ia o decizie dar ia`o sa fie buna pentru tinewinking! Si scuze pentru greselile din textul anterior dar m`am grabit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e cu prima iubire il crezi centrul universului dar se vede voarte clar ca nu te iubea adica dadea in tine o sa vezi ca o sa-l uiti pana la urma viata nu ncepe si nici nu se sfarseste cu el