Nu mai poti incepe acum alta folie, va trebui sa astepti urmatoarea menstra care poate intarzia fiindca metoda asta de a lua contraceptive o luna si a face pauza apoi e foarte nesanatoasa. Si cred ca ar trebui sa te mai gandesti daca este o metoda contraceptiva potrivita pentru tine. Pari destul de putin responsabila si nu cred ca esti capabila sa-ti asumi acest tratament. Orice femeie care ia contraceptive are o cutie de rezerva in casa, fiindca pot interveni astfel de incidente. Tu nu inteleg cum nu te-ai gandit la asta, cand ar trebui sa fie prima ta grija pe toata durata tratamentului.
Anticonceptionalele nu sunt un tratament dar in fine. Asteapta urmatoarea menstruatie. Totusi nu iti fa griji ca nu e o tragedie dar incearca sa nu se intample de prea multe ori caci poate dauna intr`adevar. Mai uita lumea ca nimeni nu e perfect si oricum nu orice femeia care ia contraceptive are o cutie de rezerva in casa. eu nu am.
Bună.
Până la următoarea menstră trebuie să aplici o altă metodă contraceptivă (prezervativ).
Pa, pa.