| sonya69 a întrebat:

Ideea este ca de cateva zile tot incerc sa ii zic baiatului de care imi place ca il plac. el este dregutz si mai flirteaza cu mine.si sincer flirteaza mai cu toate fetele. credeti ca e bine sa-i spun ce simt?

Răspuns Câştigător
| stefania_8650 a răspuns:

Exact asa am facut si eu! el era mai mare cu 2 ani imi place de el, el se dadea la mine si la alte fete i-am sp ca il plac am fost cu el si a mers bine 2 saptamana.winking eu zic sa nu faci prostia sa-i spui, nu are rost automat o sa sp si el ca te place, si sa fiti imp. pentru. ca lui ii plac toate fetele, el asta vaneaza si ce-i cade in plasa primeste... fal sa iti spuna el ca te place, daca chiar te place cu adevarat o sa ti-o spuna happy :*

2 răspunsuri:
| chrystyna a răspuns:

Parerea mea, daca te placea facea el primul pas.Acum daca u spui ca mai filtreaza si cu altele... e normal. Dar nu cred ca ar fi bine sa ii spui exact ce simti u pentru el.In cel mai greu caz lasa sa se inteleaga subtil chestia asta si va veni el la tine.
Multa bafta!

| dulciana a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa mai astept putin. dar el ce atasament are fata de tine? cum se comporta>