6 ani inseamna mult. Recomand un weekend in 2 undeva. Un simplu cadou nu stiu...nu prea suna nicicum, mai ales ca vorbim totusi de o sarbatoare kitschoasa. Dar un weekend la munte de exemplu ar fi o alegere inspirata.
Eu +tu la voi in pat.Big cadou sunt sigur ca va fi de neuitat astept mesaj de la tine.
Ciao. Uite un articol scris exact despre cadouri. Adică sunt mai multe aici: http://eumerit.blogspot.ro/2013/02/cadouri-pentru-barbati.html
http://eumerit.blogspot.ro/2013/02/just-hot.html
Happy Valentines day!
Tess mersi pentru site-uri, dar i-am dat aproximativ tot din c scrie acolo de-alungul celor 6 ani de relatie. Zic aproximativ pentru ca restul gen : breloc, carti, cd-uri cu muzica, sosete nu e o dovada d iubire pentru el, nu ne reprezinta pe NOI, n rest i-am daruit de toate, de la o simpla perna cu inimioare si cani cu mesaje pana la poza cu noi in rama, lanturi si bratari...
Da, înţeleg. Scrie şi pe blog că nu sunt cadouri adevărate alea. Eu i-aş fi făcut ceva cu mâna mea. De ex. un fular, o bluză. Dar nu prea mai ai timp că împletitul ia timp. Este cam greu să mai găseşti cadouri când i-ai cam dăruit tot... Cred că i-ai făcut cam prea multe cadouri... Hmm. Un buchet de flori i-ai dat vreodată? Să i-l trimiţi la servici să vadă toată lumea? Mi se pare un lucru inedit. Dar ar putea să se ruşineze. Sper să găseşti ceva; se vede că ţii mult la el. E un om norocos. Baftă multă.
Pai sa vedem un cadou frumos ar fi un lantic cu cate o jumatate de inimioara sau o bratarala fel
I-am facut deja astfel de cadouri
Multumesc pentru raspunsuri. Cina va fi in 4, deoarece vom merge sa sarbatorim si cu fratele lui si prietena sa. Am vorbit cu viitoarea cumnata si ne-am decis ca la desert sa le luam o prajitura de ciocolata sau un mic tortulet, sa punem cateva lumanari in el si sa-si puna o dorinta. Dupa aceea vom merge pe plaja si vom lansa Lampioane... nu vreau sa-i daruiesc ceva material, vreau sa facem ceva memorabil. La munte am fost acum 3 saptamani, deci ar fi aiurea sa mergem din nou. De asemenea si eu al randul meu primesc multe daruri frumoase, ce-i drept pentru fete se gasesc mai multe de daruit. Multumesc inca o data.
Andrei5001737 întreabă: