| Balboa a întrebat:

Ieri a fost premierea si am terminat anul bine-mersi. Dar am si eu o mica problema, si, daca ma ajutati dau funda si vot.
Eu terminand a 7-a A si EL [ EL = tipul de care imi place de vreun an ] terminand a 7-a B, am stat clasa langa clasa. eu. langa el. Avea parul` dat cu o tona de gel, ochelari de soare si camasa deschisa la gat, vreo 2-3 nasturi, crezand ca impresioneaza. eh, nu reuseste. dupa aceea, m-a chemat un coleg de-al LUI si a zis: " Theea, vezi ca EL te." si s-a oprit pentru ca EL l-a luat de cap si i-a pus mana la gura.
Ce voia sa zica? Cum se termina fraza? Ca dupa ce i-a pus EL mana la gura, colegul lui mi-a facut cu degetele un

Răspuns Câştigător
| pinkflower a răspuns:

Nu fi asa sigura ca a vrut sa zica ''el te place'' sau ''el te iubeste'' sau ceva de cenu, poate ca a vrut sa zica orice altceva ca de exemplu ''el te ignora pentru ca ai luat mai mare media ''laughing nu stiu ce sa zic, si atunci el i-a pus mana la gura pentru ca nu vroiai sa stii.

Poate fi o groaza de motive pentru ca el sa puna mana la gura ca sa nu mai zica.

Vezi de acum ce mai face in preajma ta si asa vei observa daca chiar te place.

Baftahappy

7 răspunsuri:
| anonima97 a răspuns:

Pai daca era adevarat trebuia sa iti zica ca te place dar uneori astea sunt glume.afla singura de la el...

| Andreea_2764 a răspuns:

Cred ca vroia sa iti spuna ca el te iubeste:X:X:X

| EmonicaLaura a răspuns:

Hey!
Se poate ca acel baiat sa fi vrut sa spuna ca EL te place...Dar baiatul respectiv poate fi rusinos sau nu vroia sa aflii de la altcineva. Ar trebui sa il intrebi de ce l-a oprit si ce trebuia sa ii spuna. In plus, poate te place si el si cine stie...Bafta!winking

| Scherimuvi a răspuns:

Poi cred ca vroia sa-ti spuna ca el se imbraca asa ca sa te inpresoneze
Pentru ca te place
dar daca nu este frumos sau bogat dai papuci

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Pun pariu ca EL te place pentru ca altfel nu avea de ce sa-i faca asta colegului lui. Orium, bafta.

| Annie a răspuns:

Pai fie voia sa zica ca lui ii place de tine ori a zis ceva urat dspre tine(sper sa nu) si a vrut sa zica, dar mai degraba prima varianta daca a rezctionat asa ciudat...

| Cosma16 a răspuns:

Te place cu sigurantatongue