Fata aia plangea si tu stateai sa-ti zica ala ca-ti sta bine dezgolita, deci ce sa inteleaga si el din asta? Ca tu nu voiai decat sa atragi si nu-ti pasa de fata aia ca suferea acolo.Nu gelozie...dezamagire.
Buna, Andreea!
Se poate sa fie si invidios, dar se poate sa nu te placa, sa nu ii placa fetele mai dezbracate sau sa nu ii placa felul in care iti sta tie cu fusta. Poate prietenul lui te place, poate nu.
Oricum, nu se stie niciodata, Totusi, eu cred ca a spus sa te acoperi pentru ca ti-a spus prietenul lui ca esti sexy si a fost putin gelos.
Buna. Se poate sa fie gelos, adica cum ai mentionat mai sus, daca toti fluierau dupa tine, iti dai seama ca se oftica.
Parerea mea daca il placi asa de mult, de ce nu te combini cu el si gata.
Succes.
Ciao
Posibil sa fi fost putin gelos sau doar s-a bagat in seama printr-o replica porcoasa.
Eu un cred ca e vorba de gelozie.cred ca isi bate joc de tine. vrea sa te enerveze pentru ca toti spun ca esti sexy iar prietenul lui cred ca te place pe tine.( prietenul ala pe care prietena ta il place ) nici ala nu cred ca ii place de ea.din moment ce ti-a zis tie ca esti sexy pe ea inseamna ca nici n-a bagat-o in seama
La ce cucuiata din deal sunt baietii asa incuiati la minte?) Imi pare rau pentru tine si pentru fetele de pe acolo