Cred ca va vrea sa fie cu tine, dar mai intai ca sa fi sigura k nu isi bate joc de tine ar trebui sa ii faci un test.Am eu o colega care tot ceva de gen i se intamplase, dar dupa ce s.a pus cu acel baiat a vazut k decat o folosea pentru a face alta fata geloasa si pana la urma si-a batut joc de ea ca in ultimul hal.Testeaza-l.De exp:pune o alta fat sa se dea putin la el si sa vazi cum va reactiona. Sper k ti-am fost de ajutor
Sigur va fi cu tine mai ales daca v-ati sarutat, dar demonstreazai inainte sal intrebi k il iubesti foarte mult si k ai da orice ca sa fie cu tine si dupa aia sarutal incet.si dupa aia intreaba-l daca si el te iubeste si mult noroc!
Hm sa ghicesc.ati ani ai tu? Dupa exrpimare esti mititica:* Daca voi doi v-ati sarutat asta inseamna ca simtiti o atractie unul fata de celalat si puteti fi impreuna daca sutneti aman2 de acord:p, dar n-am inteles.de ce v-ati sarutat numai in cimitir?
Cu siguranta va fi cu tine adica serios acum sincer cand am inceput sa citesk mi se parea usor dar cand am terminat sincer acum chiar ...nu stiu ce sa zic mda ai sanse succes! la el
tare intebare e komplexa