Observ ca majoritatea pesoanelor care ti-au raspuns au facut-o in bataie de joc.Eu nu am de gand sa fac asta si iti spun ca nu vei avea de suferit dupa acel incident.Pe viitor insa ar fi cazul sa te gandesti serios la o metoda de protectie. A-ti incepe viata sexuala nu inseamna numai distractie, ci si responsabilitate, daca nu din partea ambilor parteneri, cel putin din partea ta! Si inca ceva, daca nu iti place sa folosesti prezervativul, incearca alte metode: de exemplu pilula contraceptiva.Mult succes si nu baga in seama comentariile celor rau-voitori!
Da, poti ramane insarcinata. In functie de perioada ciclului menstrual si de experienta prietenului tau, ai sanse intre 5 si 30%.
Nu. Dar ar trebui sa te ingrijoreze reflexele.Cum draq nu ai avut timp sa prinzi acea picaturá in drumul ei spre pasaricá?!
Nu eu am patit asta des nu ai dc sa iti faci griji cat timp el a facut laba si totul a cazut pe burta ta
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, din cate stiu eu ramai insarcinata cand ti se introduce sperma ejaculand sau insamantare