Eu sunt cam de acord cu LENKASRK.Acum ca lumea e rea eu nu mai am inceredere in nimeni dar chiar in nimeni iti jur ca nici in parinti surori frati orice eu nu mai am incredere, am incredere doar in mine si eu sunt sigur pe mine ca nu pot sa te bazezi decat pe tine in a luat o decizie corecta bafta:*
Ce verisoara ai! Pai cum as putea sa te ajut, singurul lucru ce pot sa ti-l recomand este sa nu te lasi afectata de iesirile ei, dar sa fi atenta la ce masinatiuni o fi avand ea in gand.
Eh astea sunt copilării. Verişoara ta e nervoasă şi de asta a acţionat aşa. Nu îi da prea mare atenţie, las-o în pace să-i treacă nervi. Nu i l-ai furat. Ca să furi ceva trebuie întâi să ai acel ceva. Poţi fura obiecte dar nu persoane şi cred că Rareş ăla nu e o jucărie! Baftă!
Cum sa se certe doua verisoare care ar trebui sa se inteleaga ca niste surori pentru un baiat care doar seamana cu Justin Bieber.Foarte copilaresc
Acum luymea e rea si nu merita sa ai incredere nici chiar in verisoara ta (ma rog, parerea mea)
Sincer, da. semeni cu JB :]]
E o copilarie si eu stiu un baiat care il cheama sebi si seamana foarte mult cu justin bieber si nu sare nimeni pe el asta e o copilarie dar oricum nu mas certa cu verisoara mea pentru un baiat chiar daca ea ar fi cu el oricum ea e geloasa pe tine
HappynewCenusa întreabă: