Poate nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar incearca sa nu pui la suflet ce iti spun altii, incearca sa fii tu asa cum esti. Nu vei rezolva nimic daca iti vei pune poze sexy pe Facebook sau Instagram. La timpul potrivit vei cunoaste un baiat care te va iubi exact asa cum esti, nu trebuie sa te indragostesti asa usor, poate esti putin instabila emotional, dar incearca sa iti controlezi emotiile si vei vedea ca o sa fie bine. Nu te descuraja
Uau,îmi plac sânii tăi, ce mărime porți? Și pantofii aia...sunt Chanel?
Aia e amanta eu nu mai vorbesc cu tine ca nu vrei sa spui de unde ești :p un moment de seriozitate nu ai, la 15 ani nici nu cer mai mult de la tine.
Buna, Svetlana Valentina!
O sa iti spun parerea mea sincera. Fata aceea este efectiv vulgara, ca sa nu mai zic de poza aia in c*rul gol, care e scarboasa si penibila.
(stiu ca si tu ai pozat nud in trecut, dar facem abstractie de la asta).
Iar Photoshop nu iti recomand sa folosesti, pentru ca pari atat de disperata incat ai exagera mult prea tare cu el, si nu te-ar mai recunoaste nici familia in poze.
Ti-am urmarit mult timp intrebarile pe site si am ajuns la 2 posibile concluzii
1. Faci troll
2.Ai ghinionul sa intalnesti atatea persoane toxice! Tu chiar nu pari urata, nu stiu poate e un detaliu despre infatisarea ta care o strica, dar nu prea cred!
De ce te consideri vinovata de faptele altora, faptul ca unul / doi / trei, etc. baieti nu te aleg pe tine nu inseamna ca tu ai gresesti. Pari genul de fata desteapta, frumoasa, libera si cu capul pe umeri, doar ca te subesimezi singura... fa ceea ce te fate pe tine fericita... nu pe altii
Faza e ca voi fetele aveti pretenti exagerate si vreti doar unul super frumos, asta e adevarul, fac pariu ca ai multi catelusi pe care nu ii bagi in seama
Eu nici măcar nu pot face copii contul asta nu a fost al meu permanent, dacă exista întrebări legate de sarcina.
Eu am avut doua relații in care am fost făcută stoarfa pentru ca nu pot rămâne insarcinata pe când maica mea a rămas între vârsta de 48-51 de 4 ori, eu la 21 când ar trebui sa fiu la vârsta fertilității maxime nu pot
Eu aveam content de-al lui Svetlana si cu "banana" originala. Pacat ca l-am sters
Da... iar problema asta. Pai daca nu te-a ajutat nimic din ce am zis toti pana acum, de ce sa mai zicem?
O sa pui oricum o alta intrebare despre acest lucru.
A... si indiferent de continut, nu prea este ok sa pui pagini de Facebook/Instagram aici.
Legat de poze, conteaza mult unghiuri/perspective, nu neaparat prosteala cu Photoshopul. De ce nu incerci sa iti scoti in evidenta partile pozitive si iti tot faci griji privind cele negative? In poza de profil eu vad o fata chiar simpatica.
so0unDy2002 întreabă: