Est complet nebun la partea cu bacatelel de carne da ce crezi ca esti bormasina cu rotopercutor daca nu a curs sange te-am mintit asta daca nai penisul de 0, 02 cam atat e vaginul la o virgina
Ma faci sa rad cu bucatelele de carne.Ce erau cotlete, tochitura? Ori te-a mintit ori are himenul foarte elastic si nu s-a rupt la penetrare.
Pe aceasta sectiune, fetele explica tot mai des ca azi se poarta dezvirginarea fara scurgeri de sange, bineinteles explicatiile sunt pentru o anumita categorie de baieti. Referitor la "bucatile de carne", tu ai facut sex cu ea sau ai facut operatia de degrosare? De mintit nu te-a mintit, ea fiind virgina pentru fiecare baiat cu, care face sex prima data. Asa e cool, asa se poarta!
Noi de unde sa stim daca mai e sau nu virgina? Exista femei care au himenul elastic si nu sangereaza la dezvirginare. Totusi, ar fi trebuit sa intampini o oarecare rezistenta la penetrare, fiindca vaginul unei virgine e foarte stramt. Abia dupa o luna-doua, devine mai elastic si poti avea un act sexual normal.
Exista si cazu in care atunci cand himenu se rupe sa nu curga sange. Insa cand ai incercat sa o bagi trebuia sa fie cat de cat mai strampt. Cati ani are? cat despre carne probabil i-a ramas intre "dinti".
Au! Nu e prima, nici ultima fata care nu a sangerat! Am mai gasit chiar acum un minut o fata care nu a sangerat, eu am patit la fel! Atunci cand fetele sunt foarte excitate vaginul se dilata! Asa ca din fericire pentru ea a scapat si de durere si de sangerare! Mai informeaza-te si tu!